Ovien ym. tiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jannis, 6.3.2007.

  1. jannis

    jannis Gearhead

    Onko kukaan tilaillu kumitiivisteitä jenkkiinsä Oitraconilta Raumalta? Tulisiko jopa halvemmaksi, kuin tilaamalla vaikka ite Steeleltä jenkeistä. Jälkimmäisellä tavallahan joutuu yksityinen maksamaan jumalattomasti veroa ja tulleja. Eihän sitä jää edes bensaan rahaa.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    En ole tilannut, mutta kysyin hinnan Typhoonin takaluukun tiivisteelle ensin paikallisesta osaputkasta (liian kallis) ja sitten Oitraconilta (30 e kalliimpi). Yritän liimata vanhan kasaan tai haen metritavaraa.

    Voi kyllä hyvinkin olla että itse tilaamalla yksi tai muutama tiiviste tulee vieläkin kalliimmaksi.
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

    riippuupi autosta mihin tarvitset... ehkä noilla johonkin vaniin löytyy mutta siihen se sitten jääkin :poff:
    jenkeistä ne kai joutuu ittekin ne tilaamaan...
    nyt ei vedellä sitten niitä tunnettuja palkokasveja sieraimiin... :rotfl:
    tai kokeile täältä t:mi seppo niemensivu, löytyy v8 lehdestä ilmoitus...
     
  4. dart72

    dart72 1st gear

    tilailin jokunen vuosi sitte tuolta oitraconilta oven tiivisteet (neljä kappaletta parin metrin tiivistettä oven ylä ja alareunoihin -64 t-birdiini ),tiivisteet olivat kuin ne uutenakin ovat olleet eli tosi hyvät.Hyvät jutut loppuivat sitte siihen ,hinta oli 350euroa(oitraconi tilasi ne jenkeistä ja minä maksoin siitä heille kalleimman mukaan :wink: ).eli tilaa suoraan jenkeistä niin varmaankin tulee halvemmaksi jos kyse on jostain "harvinaisemmasta auto mallista"
     
  5. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Kalliita kumit onki

    En oo ihan varma mutta myykö nykyään steele yksityiselle?No oli miten vain niin kalliiks tulee,jos kaikki tiivisteet oviin,ikkunoihin,topparikumit,ikkunaharjakset,kiinikkeet ym.Tommonen 2500e menee helposti 50 luvun alun käkkylän välttämättömiin kumiosiin,ja niemensivua ja am importia oon käyttäny jyväskylästä. :pinup:
     
  6. sabbatum

    sabbatum 1st gear

    mihis autoon?
    http://entisointi.com <- tuolla ainakin joihinkin gm-vekottimiin.
    ja löytyy muitakin kuin sivuilla listattuja.. kuulemma.
     
  7. kalhu1969

    kalhu1969 1st gear

    ihan vaan south west tradesta tilasin cutlasiin oventiivisteet(pari) kun ei sen mallisia väännä erkkikään metritavarasta ja alle 200e oli hintaa.
     
  8. Duron

    Duron 1st gear

    mistähän sais semmosta tiivistettä metri tavarana että siitä vääntäis vaniin kunnolliset kun pitää ottaa sateen varjo ja kurahousut mukaan jos ajaa auton pesuun :D
     
  9. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Onkos siinä ne kiinnikeklipsut 4" välein??? Mulla on sitä jonkun verran ihan metritavarana, hintaa en muista mutta kyllä sekin selviää, jos kiinnostaa!!!
     
  10. jannis

    jannis Gearhead

    tivarit

    Niin mulla on Caddy Eldorado -70, kun joku kysy.Ja eihän siinä oo kun 2 ovee. Sivu ikkunoiden harjakset ja ulkopuolen vastaavat kumit on kuitenkin pakko saada, ettei ikkunat kolise ja vesi sada oven sisään. Mulla on kyllä Steelen luettelo ja edullista olis tavara siellä, mutta varmaan tuplaantuu härmään asti roudattuna. Ja kun sieltä jotain tilaa, niin tietysti haluais samoilla posteilla enemmänkin. Tosin nyt on taala halpaa ja halpenee vielä lisää.
     
  11. WTF

    WTF Gearhead

    Re: tivarit

    Rockautossa oven tiiviste: $76,79
    METRO Part # LM12F
    Door Seal Eldorado. 2 door hardtop. Molded door seals. R&L. (Replaces OEM# 7779558/9).
    **Non-stock item--shipping delayed up to 2 business days**

    R&L eli eikös tuossa ole sitten molempien ovien tiivisteet tuolla hinnalla.

    Meinasin tuohon omaan Caminoon tilata sieltä ovien tiivisteet.
    Viimeksi kun tilasin sieltä romua niin tuli 1,18 kertoimella kaikki maksettuna, vaikka tuli kaksi lähetystä.
    Tomittivat Lahden tulliin.

    Olis voinut tilata samalla molemmat, mutta tilaan varmaankin muutakin romua sieltä.
     
  12. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Mulla oli ongelma viime kesänä kun Caminon sivuikkunoiden tiivisteet vuoti kuin seula, no nyt ne vielä mureni käsiin kun irrottelin niitä ennen kopan maalaamista. Ajattelin sillä hetkellä että voi v..u mistä moiset ja maksaa varmaan hilloo kun on muototiivisteet.

    Suuri kiitos sabbatumille linkistä josta löytyi apu ja ikkunoihin noi roofrail tiivisteet, eikä maksanutkaan hirveitä, eilen tiedustelin löytyykö, tilasin ja tänään olivat jo matkahuollossa joten palvelukin pelaa. :D

    Eli suosittelen ko. paikkaa omalta osaltani.
     
  13. jannis

    jannis Gearhead

    tivareista

    No niin,päätin sitte tilata Steeleltä, kun sieltä saan kaiken haluamani yhdellä kertaa. Eli ovien tivarit, katonrajativarit, sivulasien ulko- ja sisäpuolien liukutivarit, quarter windowsien pystytivarit, tavaratilan tivari ja konepellin 4 pientä kumipuskuria. Kaikki hintaan 280€. Mun mielestä lähtöhinnaltaan aika edullinen. Näytti olevan Rockautossa melko samat hinnat. Nyt kantsii ostaa, kun taala on halpaa. Ja syksyllä halpenee lisää.
     
  14. Kiesi1

    Kiesi1 Gearhead

    Oisko jollain heittää kuvia -76 fury stw (monaco, coronet) takaluukuntiivisteiden profiileista. Itellä ei ole niitä ollenkaan, ja pitäisi jonkinlaiset sinne väkertää. Mutta olis hyvä tietää vähän ees että minkälaista sinne laittais. Eli luukun ja ikkunan tiivisteet.

    Kuvia vois laittaa KeskiKura@gmail.com

    -Kimmo-
     
  15. jyrmex

    jyrmex 1st gear

    Onko tarkempia osoittteita " steelelle" ?

    Jyrmex
     
  16. töttersström

    töttersström 1st gear

    Täältä tilasin omaan caddyyn
    Rubber The Right Way Classic Auto
     
  17. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Eiköhän se aukea kun naputtelet vain,STEELE siellä on helppo(kun minäkin sen osasia) online systeemi,tuossa Marraskuussa tilasin viimeksi Western partsista(ent. American Import,Jyväskylässä)ja erinomainen on palvelu,tilaa 2-4 viikon välein(ainakin silloin oli sellainen systeemi),tiivisteet tuli sitten Jouluviikolla n.1kk oli toimitusaika,hinta oli silloin 1.3x dollari niin loppuhinta oli sitten euroissa,joka sisälsi kaikki maksut(en tiedä mitkä,eikä liiemmin kiinnostakaan,täytyy sen yrittäjänkin elää).Niin kysyin myös Oitraconista ja tilaamani setti olisi ollut siellä 60€ kalliimpi,vaikka kyseessä oli "vain"n. 400€ läjä-55 Buickiin...
     
  18. Hoppa 1

    Hoppa 1 1st gear

  19. hiltula

    hiltula 1st gear

    sain juuri tänään omaan 64 customiin uudet ikkunan tiivisteet sisä ja ulkopuolelle.hintaa jäi 155 euroa trade partsilta.kyselin muualtakin ja olivat kalliimpia eivätkä edes saaneetkaan niitä.aikaa tuohon saa kyllä varata jos on harvinaisempi auto.kaks ovisiin ja harttoppeihin saa paljon helpommin.
     
  20. Harrastelija

    Harrastelija 3rd gear

    Lincolniin kyselin taannoin Oitrconilta tiivisteitä ja ko vertasin hintoja jenkkien hintoihin, niin ois tullu halvemmaks hankkia suoraan jenkeistä ja hoitaa ne tullit ym ite. No, ostamatta ovat vieläkin......
     

Kerro tästä muillekin!