225 viritys vinkkejä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Dodge6719, 18.2.2007.

  1. Dodge6719

    Dodge6719 Gearhead

    Joo olis tarkoituksena virittää mopen 225. Onko kenelläkään hyviä ideoita tai kokemusta tällaisesta? Itse olen ajatellut 2kurkkuisen lätkimisen siihen ja nokan vaihtamisen ja peltipako siihen vielä. Minkälainen nokka sopisi tähän koneeseen? Ja onko muita ideoita miten sais polleja puristettua ulos ilman mitään hirveen isoja kuluja? Niin tiedoksi vielä että kone on 67 mallistoa, jos sillä mitään merkitystä on.
     
  2. RAAKA

    RAAKA 1st gear

  3. rebel_cat68

    rebel_cat68 Gearhead

  4. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Ite ainakin kannen ottaisin ylös ja kanavia vähän tonkisin, jos röörit on huonot, niin ei sieltä saa paljoa irti vaikka mitä tekis :eek:
     

Kerro tästä muillekin!