kokemuksia PG-classic firmasta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja niklas_, 24.3.2007.

  1. niklas_

    niklas_ 1st gear

    onko kokemuksia pg-classic firmasta?

    ebaystoressa näyttää olevan 99,2% positive feedback. mutta kuullut myös paskaa siitä.
     
  2. spinout

    spinout Gearhead

    Ostin hiljattain niiltä kiinalaisilta '71-72 Mopar B-body chrome racing peilisetin. Laadukkaat reprot on. En ostanutkaan eBaysta, vaan Kanadan nettikaupasta. eBaysta ostettuna ei olisi tullut mukaan sitä kromibezeeliä joystickiin oveen, nyt tuli samaan hintaan ja olisivat veloittaneet eBaysta $10 shippausta enemmän. Their English communication sucks. Paketti tuli EMS:llä Kiinasta suoraan kotiovelle. Kiinankoukeroita täynnä, paitsi tullilapussa "car parts $20". Ei joutunut tulliin!
     
  3. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

    Mä ostin ebaysta challenger 3"pakoputkenpäät . Kallista kiina shittiä näissä ei ainakaan hinta ja laatu kohtaa.. :soosoo:
     
  4. niklas_

    niklas_ 1st gear

    juu :-? löytyy kuulemma krääsää sekä hyvää tavaraa. kyselin toisesta firmasta ja sanoivat siellä että pg classic eivät ole halukkaita myydä jälleenmyyjille osia. kuulemma hankala tapaus.

    ihmettelen vaan että miten niillä voi olla niin hyvä feedback ebayssa jos osa osista ovat pelkkää paskaa.

    tuliko pakoputkenpäät nopeasti? suoraan kiinasta?
     
  5. RT6870

    RT6870 Gearhead

    jep, tilasin Road Wheels keskiökupit tulivat viikossa Kiinasta suoraan kotiin ja laatu oli hyvä
     
  6. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

    joo putkenpäät tuli kans suoraan kiinasta parissa viikossa, Nyt niitä joutuu vähän "liimaileen" kun haluis et ne pakokaasut todellakin tulee vain niistä putken päistä...
     

Kerro tästä muillekin!