lättäpää ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja studio57, 24.3.2007.

  1. studio57

    studio57 Gearhead

    mielenkiintoinen ongelma lättäpään kanssa, kun moottorin lämpötila nousee yli 150-160 f niin auto ei lähde käyntiin ja veto heikkenee ja käyntiongelmia ilmenee.
    ongelma loppuu kun kone kylmenee... mieleen on tullut kaasari yli kuumeneminen ja edellinen omistaja on laittanut siihen alumiinilevyn ströbereiden 97:n alle.. tästä ei suurta hyötyä näytä olevan... ehkä korotuspala voisi olla yksi vaihtoehto.
    aina kun palaan maantielle niin lämmöt putoo 140f veto palaa ja auto toimii kuin uusi!! eikös lättäpään normaali käyntilämpötila kuulu olla sama kuin normi peleissä...
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    pensa siellä taitaa kiehua, ei toi alsapala auta siellä, se johtaa lämpöä aikas hyvin. vaiha se jostain bakeliitista tehtyyn, tai muuhun mikä ei johda lämpöä.
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead


    sitä ajattelin itsekkin koettaa ja tehdä 1" palikan vanerista
     
  4. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Venttiilin välykset

    Tarkasta että riittävät venttiilivälykset.Sv koneessa kun helposti alkaa kantaa heti kun lämpiää,niin just noi oireet käy.Voi tietysti muutakin olla,kun noita sv koneita huolsin aikanaan niin välys jätettiin vähän reiluksi kylmänä tarkotuksella.
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    Re: Venttiilin välykset

    toi kuulostaa järkevältä mahdollisuudelta, pitää kokeilla ekaksi sitä faneria
     
  6. 90.s astronautti

    90.s astronautti 3rd gear

    Re: Venttiilin välykset

    :soosoo: Vois olla paree vaihtoehto jos löydät jostakin bakeliitti levyä ja teet siitä. Ei tule ilmavuoto ongelmia niin herkästi, eikä kärähdä!
     
  7. studio57

    studio57 Gearhead

    Re: Venttiilin välykset


    aika monet on vääntäneet noita palasia onnistuneesti vaneristä.. jos se sakkaa niin sit teen uudet pakeliitista
     
  8. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    vanerista onnistuu kun vaan on tarpeeks hienot puusepän vehkeet ettei revi reunoja sahatessa/poratessa
     

Kerro tästä muillekin!