hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aijaa, noi oli varmaan sit ne jotkut kirkastusjuhlat tai sellaset :D Ens kesänä muuten ei tarvi lähteä edes ruåttiin asti, paikallislehessä näyttävät mainostelevan jotain vastaavia ihan tossa Valkealassa eli siäl on kai jotkut isot Suviseurat kesällä :poff: Nähdääks sit siellä :eek:
     
  2. arzi

    arzi Gearhead

  3. pässi

    pässi 3rd gear

    Hahahaa ihan on ittesä näkönen! :rotfl: :rotfl: :poff: :wc: :eek:
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Only in the KUUSANKOSKI ...

    Onneksi :pinup:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, tollasta se on siellä Väkkärässä :eek:
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Kaikki kiltit äidin pullakka poijjaat ja sussut siististi cool, ja riviin lepo ...

    Nyt teemmä tässä jaappanin esmerkin mukaisesti yhtiön laulun jota voimma yhdessä tuumin seisten rivissä esittää kerhon napa-ketuille vaikka hallituksen kokouksessa ...

    Sävel vapaa ja sanoitusta saapi alkaa vapaasti dekuratiivisesti assembloida. Joteskin noin :

    Hilpati pippaa / täällä kippaa / kouvolan taka-mailla / sisäsiittoinen kymen kansa / toisiansa hiplaten / moralla kutitellen / täällä kippaa / hilpati pippaa / taas se tumppaa / takapenkillä mauno maisaa pumppaa / normaali mopari jumppaa / ford homokin jumppaa / kun Jaakkoa pumppaa / pakarin on poikia / keulan-merkkit / sinisiä ja soikioita / Laila leidi cadin keulalla / auringossa kelli / osku sen pil...a lelli / sinne tumppas / ojasta leidille / horsman koppas / hej hoppas / työnnä se kuitu koppas / mäjelle muovipulkat / jotta ei juutu tielle / kuuluisa on gm tuote / arkinen kuin ruoste / sitä mätää saa kun / pontinakilla ratsastaa / buick tyhjäpäille / jäteosista kasaan / hölmöiltä rahaa / jenkki lada / chevy ei ole paha


    Kehittäkää ja ymmärtäkää vihsnu shivakin karjalan kuuluisimman gurun näkemystä .... :pinup:
     
  7. Mil

    Mil Gearhead

    No nythän pomppas. Luulin Karvaa hivenen erikoiseksi hepuksi.... - ...erehdyin. Mutta, mutta; porukassahan on tärkee joka heppu :poff:
     
  8. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    heh heh toihan pitäs levyttää jo :rotfl: :rotfl: harmi et se irwinini ei enään lauleskele
     
  9. pässi

    pässi 3rd gear

    Vittu sie oot Karva sekasin. Hullu. :eek:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eiks tolla Karvan biisillä oo tänään ensiesitys kerhotallilla klo 18 :D
    Näin mä oon käsittänyt ja siitä tais olla ainakin Jallun kevätnumerossa ihan juttua jotta 1.4.2007 Karva ja Puna-armeijan kuoro vetäsee ensiesityksen tuosta tulevasta klassikosta :wink: Tosin tosta kuorosta ei kai oo paikalla kun ne rippeet mitä on Leningrad Cowboysin kanssa keikkaillessa jäänyt eksyksiin pitkin Eurooppaa mut hyvä esitys tosta varmaan tulee, go-go tyttönäkin on ainakin huhujen mukaan paikalla tuo aikaisemmin täällä mainittu drag queen Tähteen Tähti, Väkkärän lahja maailmalle :D
    Siis tänään klo 18 kaikki tallille kattomaan. Mä ainakin meen, tuleeks muut :eek:
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Höh, eihän tuolla ollutkaaan ketään paikalla :eek: Minäkään en ollu :eek:
     
  12. karpo

    karpo 1st gear

    ...Pitkä viikonloppu alussa ja äijillä nyt jo vitsit vähissä..hullut!!
     
  13. pässi

    pässi 3rd gear

    Vitu hullut. :eek: Syäkää suglaata. :eek: Hullut. :eek:
     
  14. Karva

    Karva Gearhead

    Suomen virallisen ex-hd nuoren Pässin eli oman kylän pikku päkän, meitin pikku nasuttajan, hyvin tuntema Moholaisen Jami, eli OD nimimerkki "Jomotus" tässä päivänä eräänä, Kymen suunnalla koilisessa suomessa, aamuisen kasteen ja auringon kajon herättäessä hänet vanhan tammen katveesta edellisen illan riennoista tulleesta väsystä, sai kun saikin kuningas ajatuksen normaalisti niin tyhjyyttään kumisevaan päähänsä, notta mie ton capricen laitan kuntoon notta päästään Mailan ja kaisa-hulda-kaarina tyttövauvan kanssa ACS:hun, niin siis täsäthän on jo viikko, kun mainos lehti tulla myljähti luukusta, vaikka kaupungin vuokrakasarmin risasta oven reijästä ei saa mitään ehjänä ulos.

    Se ..tanan sössöttävä mannen per.. oli taasen käynny yöllä viinapäissään ruuvaamassa uuden oven luukun ittelleen, sillä porukalla sitä ovia kuluu kun joka viikonloppu poliisi potkii ne sisään, ja arkena siellä ramppaa, harva se päivä, kaiken mailman hampuusia kerjäämässä sossun kuitilla viinaa, tai mitä lie nappeja se tanan savunahka kauppaa, sen mukulat ainakin polttaa ruohoa kun haisee niin kummalle, ei viitti lähimarketin kassalla takana seistä, ja sillä vanhemmalla mamman pojalla seisoo silmätkin päässä kuin ne olis siihen niitti pyssyllä naulattu.

    Tyttökin taitaa käydä asemalla hommissa, kun tuo oli, nuori ja kaunis, hänellä oli mustaakin mustemmat kauniisti kaartavat ja kiiltävät jumalattaren hiukset, sekä kaunis nuoren naisen povi ja vartalon kaari jota kesti ihailla ja katsella, voi herra isä hyvästi siunaa kuinka on voinu hämmästyttävän kaunis nuori nainen mennä piloille, ei se ole tuo sadan kilon tankki entisellään, eikä samaksi tytön hupakoksi tunnista ei sitten millään, no vielä meitin Jomo muistaa ajan kun mentiin solikalla seurakunta-keskukseen pe illalla hakeen sikuri-korppua ja teetä, sitä sai niin paljon kuin jaksoi herrasta juttua kuunnella. No lyhyestä virsu kaunis, Jomo oli kuin olikin, jo silloin, salaa hivenen pihkassa, pieneen savunahka-enkeliin, joka kaiken iltaa, vähän väliä ja kurkku suorana, lauloi sen jumalattoman läskin nuoriso-ohjaaja Pirkko-Maarian kanssa, tämän kilkuttaessa päin helvettiä sitä keskuksen epävireistä Hellasta, olis nyt tanan valas ollu edes hiljaa ja antannu sen pienen enkelin laulaa.

    Eipä silti se ei lupaava ura paikallisen huoltiksen tiskillä Gasoline Jockey :n homma paljoa lupaillu, tulevaisuutta saati muuta, ja kun tuo viime kesän harjoittelia tyttö Maila tuli vielä syksyllä pantua paksuksi, onneksi isä-ukolla, siis Mailan ukolla oli oma huoltis, jos ei kaikki ihan persiillen mänis niin olihan sitä tässä jotain sentään ...

    Arvata saattaa notta ei se Jomon tulevaisuus niin hienolta näytä, isukki painaa päälle oman tyttönsä takia, ei joka perheessä saada 22 vuotiaalle kaupiksen merkonomi harjottelia tyttöselle 42 vuotiasta vävykanditaattia, jonka koko ura on ollut bensa pumpun tai kassan vieressä seisomista, no keksikää itte loput, hupsis ....
     
  15. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear


    Hakeudu hoitoon ja äkkiä !!!
     
  16. pässi

    pässi 3rd gear

    Mun mielestä monen huonon ulosannin omaavan jyyrän pitäs mennä Karvalle hoitoon, nii jopas vähän ajan päästä vois perustaa oman klupin niille hulluille ja sulkea ne suljettuun laitokseen jossa on pehmeet seinät ja isot lukot ja niitä ei sitte enää päästettäis ulos. :eek: Koskaan milloinkaan. :eek: Ja maailma olis parempi paikka. :eek: Vähän aikaa. :eek:
     
  17. pässi

    pässi 3rd gear

    Tarkemmin mietittyäni kyseistä asiaa sanoisin että Karva on hullu :eek: ja se pitäis eristää täysin yhteiskunnasta ja laittaa se roikkumaan munistansa johonkin näkyvään paikkaan, esmes Jaalan pökölän nuorisoseurantalon ulkohuussin sivuttaisrakennuksen lisäsiiven kattokorotuksen vieressä olevan omenapuun verson alkavaan juureen.
    Tässä paikassa olisi paikallisten hullujen hyvä käydä sitä muiden järkevien tekemistensä ohella kivittämässä vaikka johonkin ikävään paikkaan kuten nilkassa olevan palloluun kohdalle.
    Voi että tekis kutaa vaikkakin se hullu vaan varmaan nauttis siitä. :eek: Hullu. :eek:
    Samalla voisimme kuvata sen viideokameralla ja saada isommin rahaa levittämällä pätkää s/m sivustoilla. Tötterö tietää sopivat foorumit sille, luulisin. :eek:
    Edelleenkin olen sitä mieltä että työ ootte hulluja. :eek:
     
  18. repecab

    repecab 1st gear

    Sienimies Teemukin tuntuu Karvaan verrattuna ihan normaalilta. Rodimiehet on näköjään järjestään outoja tyyppejä, Marsista tai jostain. :eek: :eek:
     
  19. pässi

    pässi 3rd gear

    Mikäs hulluja nyt vaivaa kun ei paskajuttuja irtoa? Onks karvakin tukehtunu omaan mahdottomuuteensa ja syönyt liian monennen siänen? :eek: Herätkää hullut! :eek:
     
  20. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Karva lähti oikeisiin töihin, niin loppu jutut. Sen aikaisempi saaga vaan on sitä tasoa, että ei pysty laittaan paremmaksi.
    Mistä tulikin mieleen, että kerran työttömänä lueskelin jotain pillulehteä ja katoin, että niistä stooreista maksetaan aika hyvin. No, tietokone äkkiä auki ja muutaman tupakan jälkeen totesin, että ei onnistu enää. Ne jutut olis pitänyt kirjottaa joskus 15-kesäsenä, kun Anttilan kevätkatalooki tai naisten urheilukisat aiheutti jotain seksuaalisia fiboja. Kaikista niistä riettauksista, mitä mä pimeässä peiton alla suunnittelin tekeväni ensitreffeillä tai parturipuolen tyttöjen kanssa, ois saanut muhevat kirjotuspalkkiot.
    Tiedättekö, maksaisko joku lehti synkästä yksinpuhelusta liittyen vaiikapa selkäkipuun tai bensan hintaan?
     

Kerro tästä muillekin!