taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Oli vähän ontuva selityskin sille letkukäärmeelle... "jäähdyttää polttoainetta" :odroll: No mikäs sen aineen ensinnäkin sielä tankissa kuumentaisi ja miten tuommoinen puolen metrin mutka sitä nyt sitten niin hirveästi jäähdyttäis...?
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Risuja toimitukselle: Mitä h**vettiä on entraus/entraaminen. Googlen mukaan liittyisi laivataisteluihin tai kanteleen soittoon???!!! Toiseksi, kattokaa nyt noita kahta keskiaukeamakuvaa, eikö olisi jo aika antaa omien kuvaajien kuvata molemmat puolet ja jättää ne ameriikan pikselimössöt pois??!! Kolmanneksi, osa jutuista on tylsiä, ihan oikeasti...

    Ruusuja: Monipuolinen ja (painoltaan) korkealaatuinen numero jälleen kerran. 32:n juhlavuosi huomioitu hienosti, kiitos siitä. "Perushyvä" lehti.
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Olispa ollut melko huono numero ilman us-partsin&V8:n yhteistyönä tekemää juttua moottorin rakentamisesta,tosin siinäkin oli mielestäni jätetty hiukan jotain pois :(
     
  4. eq9027

    eq9027 1st gear

    taas pukkas uutta veekasia

    Tilauksen lopetin silloin joskus kun Jarmo Markkanen tuli remmiin , sen jälkeen oon ostanu vain irtonumeroita satunnaisesti.
     
  5. 69

    69 Gearhead

    juu kyllä joka numerossa pitäis vähintään yks hieno mopari olla.
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Veikkan että monelta jäis kyseinen lehti tekemättä!
    Vaatii kuitenkin armotonta ammatti taitoo toimittajila/kuvaajilta!
    Itsekkin jäänyt kaipaamaan kansanomaisempaa tekstiä/tyyliä!
    Kaikki propsit kuitenkin siitä että lehti on voimissaan.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja yks mun mielestä miellyttävä piirre Veekasissa on ollut viime aikojen selvä pyrkimys kehittää lehteä taas enempi kentältä kuuluneiden viestien mukaan. Suomen tarjonta huomioiden meillä kyllä tilaus jatkuu jos linja pysyy nykytasolla tai toi viimeaikojen suuntaus jopa entisestään paranee.
    Ja on muuten tosiaan hienoa että toi sama julkaisu on elänyt yhtäjakoisesti noin kauan :D
    Voi perkele, enpäs nyt keksi tähän hätään mitään haukkumista siitä, höh :poff:
    Eiku keksinpäs, miksei siinä oo enää Riku Rassia, se on harmi kun loppui :( Mut toikin taitaa johtua sen piirtäjästä eli se tais ite yleensäkin lopettaa ne Riku -juttujen tekemiset :-?
     
  8. telipyörä

    telipyörä 1st gear

    Niitä kännykkäpalvelu mainoksia sais olla vähemmän,vertaa rompetori joka täynnä rihkamakauppiaita.Mobilistissa mukavampi linja,meillä kun lukee veekasia alle kouluikäsetkin.Muuten hyvä lehti,saa nähä kauanko viittin tilata...
     
  9. Ahis

    Ahis Gearhead

    Samaa mieltä, tosi vaikea löytää hienoa Moparia! :rotfl:

    Ja takas aiheeseen... Ens viikolla alkaa tilaus n. vuoden tauon jälkeen, silloin kypsytti kiiltokuva-autot amerikasta, nyt kuitenkin testaan taas. Mukava ylläri se silti on kun töistä raahautuu kotiin ja lehti on tullut ja sisällöstä ainakin yksi on aina ollut jollain tapaa kiinnostava juttu...
     
  10. Putte

    Putte 1st gear


    Oletko koskaan ajatellut, mikä lehden hinta olisi, jos siellä ei näitä maksettuja ilmoituksia olisi lainkaan. Luulen, että kynnys tilata lehteä tupla tai jopa tripla hinnalla olisi huomattavasti pienempi. Kyllä nämä maksulliset ilmoitukset, ovat ne sitten miltä alalta tahansa, ovat lehden talouden kannalta välttämättömiä ja jopa elinehto.
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Noilla mainoksillahan kaikki lehdet pääasiassa elää ja toimii, tilaajilta ja irtonumeroista lukijoilta tulevat maksut on vaan pikkuosa koko käytössä olevasta budjetista mut tärkeä asia taas sen takia että mitä enempi lukijoita sen enempi kiinnostuneita mainostajia.
    Ja siksipä isoilla markkinoilla maailmalla noilla lehdilläkin on "pikkasen" isommat resurssit eli suoraan sanoen enempi rahaa jolloin juttuihinkin voi aina panostaa enemmän. Tommostahan tää on ja pätee ihan kaikessa, kattokaapas vaikka ihan tv-ohjelmistakin millaset tuotantotiimit ja tekijämäärät jollain ympäri maailmaa kaupaks menevällä ohjelmalla on verrattuna vaikka johonkin kotimaiseen suomenkieliseen vastaavaan :wink:
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Näin se vaan on. Meidän ongelma kaikessa on liian pieni markkina-alue. Ja ongelmaa kasvattaa kaikista muista lähialueiden kielistyä poikkeava kieli, jota puhutaan vain hyvin suppealla alueella ja saman kieliryhmän maat ovat kaikki suhteellisen pieniä ja kielet kauampana toisistaan kuin esimerkikis skandinaaviset kielet,eli yhteistä markkina-aluettakin on mahdotonta luoda.
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Vastahan ne ovat päässeet alkuun tossa juttusarjassa...tuleehan sieltä vielä paljonkin kaikkea kivaa,jos oikein olen ymmärtänyt 8)

    Ruiskuja ei ole käyty vielä läpi ollenkaan ja syksyllä kun US-parts:ssa tilailin ruiskua omaan,niin oli juttua myös niistä.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead


    Ja vaikka eivät tekisi enää mitään tuon suhteen, niin aika hatunnoston arvoinen suoritus mun mielestä. Helvetinmoinen työ ja kerrankin idea mitä jengi oikeasti pähkäilee ja mihin vastauksia löytyy suoraan. Ei tuommoista kukaan pysty yksin duunaamaan ja tokkopa on kovin moni muukaan lehti vastaavaa tehnyt maailmalla.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, toi pikkulohkojuttu oli/on tosi hyvä idea mut kovin muakin kummastutti se lohkon betonointi kun tossa kuitenkin haettiin vielä katukäyttöisyyttä :eek:
     
  16. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Toki riippuu siitä mikä iso konserni lehden omistaa. Eihän esim. Moblassakaan ole "Tilaa tissilogo kännyyn" mainoksia, vaan kyllä ne mainokset on enempi alan harrastajille suunnattuja.
     
  17. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Taas pukkas,NYT täytyy sanoo et harkita pitää jatkaako tätä
    tää oli vähän heikko esitys
    Sanotaan et oli nyt pari mielen kiintoisaa juttua.
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Kieltämättä nyt täytyy tunnustaa että vika sivu tuli vastaan aika yllättäen (nopeasti). Jopa Vauhdin Maailman selailussa kului enempi aikaa. Mobilistiä en ole vielä kunnolla edes lukenut.
     
  19. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Jälleen kerran todella hyvää luettavaa!!,On se Veekasi aina vaan se lehti jota kannattaa odottaa. Valittelijoille;tehkää itte parempi :rotfl:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Samaa mielipuolta Fleetlinen kanssa, ihan ok läpykkähän tuokin oli, monenmoisista autoistakin artikkeleita, oli uudempaa ja vanhempaa, mr-vehjettä, rodia, kustomia, racelaitteita jne. Ja yhtenä ihan hauskana juttuna vois poimia sen jutun jonkun vanhan amerikan papan harrastajatasoisesta kisa-studesta, tollasetkin on piristäviä juttuja joita ei kuitenkaan kovin paljon oo suomalaisissa lehdissä ollut :wink:
     

Kerro tästä muillekin!