Nokka pyörii kankeasti?!?! apuja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mätkä, 4.4.2007.

  1. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Yhteen koneeseen jossa kanssa ei meinannut nokka mennä niin ottettiin pölyimurin putki(muovinen)siihen retkipatjasta palanen ympärille siihen päälle 320 hiomapaperia jeesus(ilmastointi)teipillä kiinni ja porakoneella "hoonattiin"
    Kone käy tänääkin ja eipä ole ollut kolinoita.
     
  2. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Ja jos haluaa toimivan moottorin, niin ei ota tosissaan näitä sinun kirjoitteluja.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No kerro sitten mihin suuntaan sen reijän kuuluu olla?
    Letukan koneessa sattuu olemaan ura nokkalaakerin takana ja voitelun saamisen kannanta asennolla ei ole väliä ellei sitten halua sitä johonkin tiettyyn kohtaan saada ja ton laakerin halkaisemisella tarkoitin sitä että se olisi kaikkein paras koska silloin joka puolella olisi tasainen paine :odroll: . Noh joka asian voi käsittää miten ite huvittaa.
     
  4. jakari

    jakari Gearhead

    jenka tangon tai jonku putkenpäähän pyöreä virsikirja ja akkukone, niilä tääläpäin on välyydet korjattu.
     
  5. mätkä

    mätkä Gearhead

    Juu ainakin mun tapauksessa vika korjaantu ihan puukolla veistäen, saa nähä mitä vaikuttaa mutta ei kai siitä mitään voi seurata sen suurempaa vaikka yhdestä laakerista yhdeltä syrjältä vähän on puukolla vähän silpastu siibale?
     

Kerro tästä muillekin!