Chrysler vision?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ford1, 26.1.2007.

  1. ford1

    ford1 1st gear

    mielipiteitä otsikon autosta.. On tullut harkittua ostoa,nyt pitäs kuulla mielipiteitä.

    Ruusuja :p ja Risuja :mad:
    p.s ennenkaikkea tekeekö tuolla 3,5 kutvosella mittään..vai onko

    :wc:
     
  2. kuolinpesä

    kuolinpesä Gearhead

  3. ninamaarit

    ninamaarit 3rd gear

    vision

    Minulla oli pari vuotta vision.Talvella mielestäni ikkunoita ei saanut kovin nopeesti kirkkaaksi. Laatikko piti korjauttaa ennen 200 tuhatta kilometriä ja kalliiksi tuli. Muuten loistava käyttöauto lapsiperheen käyttöön. Vaihdoin takas GM:ään, ettei tarvinu vaihtaa jakohihnaa (en ollut varma millon vaihdettu), eikä ostaa uusia kesärenkaita. Syitähän nämäkin ovat auton vaihtoon...Myytävänä ois myyntipalstalla visionin käyttöohjekirja jos tarvit.
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    n. 80tkm:n kokemuksella voin sanoa, että mukava auto. Ainoa häiritsevä on hieman kovemmat rengasäänet. Kulutus maantiellä n. 8 litraa. Eihän se mikään tykki ole, mutta kyllä sillä muun liikenteen mukana kerkiää. Meidän visiooniin on vaihdettu: raidetangon päät, alatukivarret, imusarjan tiivisteet ja ilmastoinnin kompura. Nyt moottori tihkuu hieman öljyä.

    Ai niin yksi juttu meinas unohtua, eli ajovalot ne on jenkkityyliin surkeat.
     
  5. ninamaarit

    ninamaarit 3rd gear

    Ai niin yksi juttu meinas unohtua, eli ajovalot ne on jenkkityyliin surkeat.


    Minusta ajovalojen säädöllä oli jotain merkitystä valokeiloihin. Kannattaa säädellä painon mukaan. Mielestäni olivat ihan hyvät valot tai sitten minulla ei ole parempia vertauskohteita kun olen aina ajanut jenkeillä.. Joo ei se mikään tykki ollut, pienemmilläkin tehoilla voi päästä paremmin liikkeelle. Kuitenkin riittävä näille Suomen maanteille. :) Talvella hyvä pyllytuntuma tiehen. Ihan omanlainen, erottuva ja nätti korimallikin. Lastenistuimille hyvät tilat miten päin vaan.
     

Kerro tästä muillekin!