1996 Suburban e-hyväksytyt ajovalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja RacingUSA, 18.4.2007.

  1. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Tuli tuotua tommonen '96 Suburban jenkeistä.
    Löytyykö niihin mistään e-hyväksyttyjä ajovalo-umpioita?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Sen kun alat itse rakentelemaan jostain sopivan näköisitä tarvikkeista.....
     
  3. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    http://www.starstyle.fi/index2.html

    ...ja selaa melkein alas. Kirkaslasisia lamppuja, mutta ei kylläkään mainintaa e-hyväksynnästä. Kannattais ehkä kysästä. Kommeet ainaskin ovat!
     
  4. ponco76

    ponco76 1st gear

    Mihin tarvitset E-hyväksyttyjä valoja? Kävin tänään leimaamassa oman -95 Suburbanin, ja se kelpasi alkuperäsillä jenkkivaloilla, jolla se on suomeen viimevuonna leimattukin. Ja oli muuten tarkka katsastja.
     
  5. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Auto on '96 Suburban ja vaaditaan e-hyväksytyt valot, eikä erivapauksia enää myönnetä. '95 Suburban kelpaisikin alkuperäisillä valoilla.
     
  6. freeride

    freeride Gearhead

    aivan..ja tarkka raja on 14.6.95 kun ei tarvi korkeudensäätöö eikä vitun euvostohyväksybntää.vittuun koko saatanan euvotstoliitto saatana!!!
     
  7. blazer

    blazer 1st gear

    oliko 3/96 raja milloin pitää olla e-hyväksytyt valot? itselläkin 96vm suburbani ja alkuperäisillä valoilla on katsastettu. kysäise konttorilta mikä oli raja?
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    raja on 14.6.95 kuten tuossa edellä sanottiin.
     
  9. Antti P

    Antti P Gearhead

    Minä toin yhden kans pari vuotta sitten. Laitoin erilliset H4 umpiot eteen ja parkkien paikalle parkki/vilkku umpiot sekä poistin ne keltaiset vilkut/heijastimet edestä. Takaa peitin mustalla kalvolla alkuperäiset takavalot ja puskurin alle erilliset takavalot, sivuvilkuiksi liimasin tuninki ledi vilkut ja taakse ilmaiskarit, kompura ja paineen säädin kuskin penkin viereen. Rekisteröinti katsastuksen jälkeen takas omat umpiot paikallee.. Meni seuraavalta omistajalta vuosikatsastuksessa läpi omilla valoilla. Siinä rekisteröinti katsastuksessa siis ei saa olla niitä valoja/heijastimia missä ei ole e-hyväksyntää ja korkeuden säätö pitää olla myös. Mut voihan sitä erikois lupaa hakea. Saa varmaan neljässä kuukaudessa ja oliko jotain 300 euroa se..
     
  10. karra

    karra Double Gearhead

    Maahantuontikatsastin vuonna 2003 29.6.1995 käyttöönotetun Tahoen. Jenkkivalot hyväksytään tuonne FMVSS vaatimusten voimassaolon loppuun, eli 1996 loppuun. Tarkastin tämän AKEsta ja konttorilta ennen kuin ostin auton - etsin juuri ennen 30.6.1996 ennen käyttöönotettua (pakokaasupäästöjen takia). Tämän perusteella sain Tahoessani ne omat DOT-valot läpi. Muuten tänä vuonna katsuri kysyi että missäs korkeudensäätö, sanoin että DOT-valot. Siihen tuumas että ok.

    Niin, rekisteröintikatsastuksessakin A-Katsastuksessa tuumasivat suuntausta tarkastettaessa että näissä DOT-valoissa tuo kuviokin on vähän erilainen...

    EDIT: tämä koskikin henkilöautoja - tuolla kuorma-autopuolella ei ollut tätä FMVSS huomautusta :-? . Mutta onhan noita Suburbaneja orkkisvaloillakin katsastettu pilvin pimein.
     
  11. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No niin on kun ne on vanhempia kuin 14.6.95 ja tuota tuoreemmatkin saivat aikoinaan erivapauden akelta mut kun enää ei onnistu. Joko kaikki ymmärsivät?
     
  12. ponco76

    ponco76 1st gear

  13. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Kaverini otti selvä noista Jari Mäen myymistä "Suburbanin" e-hyväksytyistä valoista, ne on kylläkin Mitsubishin ja maksavat esim. Motonetissa n.40€/kpl.
    Aika hyvä kate Mäellä, kun eivät edes sovi suoraan paikalleen.
     
  14. hyeena

    hyeena 1st gear

    Tarkkaan ottaen on -88--92 lancer c6/colt c5 valot, motonetin hinta 44e/kpl

    Onko kukaan viela tunnistanut sopivia takavaloja? Ne ei sentaan ole mitsusta..

    Itsella kanssa vauhdissa sopivien e-valojen etsiminen..
     

Kerro tästä muillekin!