amerikan vilkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja brasil, 24.4.2007.

  1. brasil

    brasil Gearhead

    on ollut monta jenkkiä, mutta koskaan en ole asiaa tutkinut, nyt tuli astrossa eteen kun kytkettiin peräkärryn töpseli. Eli takanahan on ne vilkut ja jarruvalot samat, eikö niin, ja niistähän ei voi johtoa peräkärryyn vetää?? Otin edestä lampun viereisistä kulmavilkuista johdon sinne töpseliin ja hoksasin että kulmavilkun lamppu oli erikoinen. Siinä oli kaksilankainen lamppu, kuten takanakin?? ja kanta oli sellainen jossa tuli kont.napa molempiin lampun napoihin ja sivuilla oli jotain massaa, eli kantaan tulee kaksi johtoa joista toinen on vilkkuva plus ja toinen ilmeisesti maa ja näyttäis että lamppu ei saa sivusta maata, mutta miksi tällainen systeemi mulla, vai onko tämä jokin oma kytkentä ? Oli vähän pitkä sepostus.
    Miten tuo koko vilkkusysteemi oikein toimii, kiinnostais vain.
     
  2. kira

    kira 1st gear

    Heps,

    Oliskohan samassa parkki?

    Ja katsoppas: http://www.autozone.com/ ja valitse autosi tiedot niin saat jotakin kuvatusta sen sähköjen suhteen...

    - Kimmo
     
  3. nixu85

    nixu85 1st gear

    mistä muuten ootte ottanu kaikkein vähimmällä tonkimisella jarruvirran kärrytödseliin? :odroll:
     
  4. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    vedä ne johdot edestä,,vilkut etuvilkuilta ja jarru jarruvalokytkimeltä, näin ainakin itse tein,
     
  5. Hanxi

    Hanxi Gearhead

    Jarruvalokytkimeltä tai lisäjarruvalolta.
     
  6. smuige

    smuige Gearhead

    siinä samassa on parkki, mutta suomessahan keltaiset parkit ovat hengenvaarallisia joten yleensä ne on poistettu käytöstä ja korvattu mitä mielikuvituksellisilla virityksillä.
     
  7. brasil

    brasil Gearhead

    joo orginaaliparkit ne voi olla, suomiparkit on astrossa valoumpioissa.
    Vilkut kärryn töpseliin vedin etukulmista, mutta vilkkuu hurjaa vauhtia kun on kärry perässä. Mitä tekis, oisko releitten paikka jolla sais tuoretta virtaa lisää?? Jarrut tuli ok siltä polkimen kytkimeltä.
     
  8. Hanxi

    Hanxi Gearhead

    Vaihda "watiton" vilkkurele 8)
     

Kerro tästä muillekin!