tuning SUCKS Cruising VI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja apukuski, 21.5.2007.

  1. apukuski

    apukuski Gearhead

  2. idiot

    idiot Gearhead

    täältä tullaan 8)
    jos ottais omat makkarat mukaan jos käyrää paistas,
    viimeks otti silmään niin komia grilli :wink:
     
  3. batgirl

    batgirl 1st gear

    Joo'o. Eiköhän sitä tule lähettyä ruisinkiin. Varsinkin kun on vkoloppu takuuvarmasti vapaana, niin voipi lähteä rientoihin mukaan =)
     
  4. 0444

    0444 1st gear

    Lintta porukkaa on tulossa kyllä Iisalmen suunnalta ruisoomaan. ja iltakemuihin olutta olutta kuromaan... hyveehän se teköö..
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    nyt ne kaikki vehkeet cruisingiin kun joku kehtaa järjestää tapahtuman.Meikäläinen olis tullut kanssa mutta ei voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa eli ollaan kumia kiusaamassa Porin Money Bracketissä.Toivotaan että on hyvät ajelu kelit ja ainakin 150 kpl harrastevehkeitä.
     
  6. kasipallo

    kasipallo Gearhead

    kyl oli suunitelmissa tulla.tilasin hyvän kelinki sille ajankohalle :rotfl:
     
  7. apukuski

    apukuski Gearhead

    Hyvä homma että kelit on tilattu sieltäkin päin :rotfl: Kovasti niitä on täälläkin tilailtu..
     
  8. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Minä tilasin vesisadetta ja huutavia mummoja. Pitäisi kait tuota koittaa kammeta, kun nyt näyttää ´siltä että vapaata on..
     
  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    voiko tuonne tulla tuningautolla :poff:
     
  10. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No tietenkin voi! Älkää antako nimen häiritä. Se kertoo vain harrastuksen kuppikuntaisuudesta, tiukkapipoisuudesta, ukkoontumisesta, kyräilystä, puritanismista, sisäänpäinlämpiämisestä, päivän säästä ja kellon ajasta.
     
  11. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Eikun ajattelin että jos tulis tuolla hirviällä tuuningkatsikalla sinne ja kirjottas isolla kylkiin että tuning sucks... olis jonkinäköinen huvittava kannanotto?
     
  12. apukuski

    apukuski Gearhead

    Vähintäänkin yhtä hyvä kun paikalle mahdollisesti saapuva mattamusta munakadetti :rotfl:
     
  13. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Onko tämä nyt se kuuluisa seonnut Sakke-Sekava????? Vai eikö kukaan lainaa sille autoo? Tulis sillä talollaan, ku on sitä niin hartaasti rakentanu kaikki yöt ja päivät.
     
  14. apukuski

    apukuski Gearhead

    Eipä ole.. Eräs neiti ihminen uhkasi moisella rakkineella tulla :lol:
     
  15. kuula

    kuula Gearhead

    tuning suscs

    Neiti?
     
  16. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    tuning sucks

    Mikäs siinä jos talolla ruisailis? On tuo kaikki minun vähäsetkin roposet syöny jos mitä en oo ite juonu. :rotfl: Pontiakki taitaa jäädä parkkiin tälle keväälle, ei anna kipunaa.Jos kellään ois HEI-jakajaan sisuskaluja vaikka lainata niin vois kokeilla missä vika.Eihän noita montaa kuluvaa osaa ole (pyörijä, kansi ja johdot uudet).Ja loota luistaa edelleen, sekin ois hakusessa(TH350).
     
  17. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Entäpäs jos ihan oikeasti pitää myös tuning-harrastusta positiivisena ja hyvänä harrastuksena? Miksi tapahtumalla muuten ylipäätään on tuollainen vihamielinen nimi? Se on yhtä humoristinen kuin joku "neekerit takaisin afrikkaan" nimikin.
     
  18. Antti P

    Antti P Gearhead

    Ei ne tummat mihkään lähde eikä myöskään tuninki lopu vaikka nimi olis mikä. Pittää nimen olla sellainen että erottuu ja jos siitä hernettä nenään vetää niin silloin "TUNING SUCKS"!!!! :rotfl: Mut kaet tuo vois minusta olla vaekka Cruising sucks ku ei perä ole camarontissa vielä kasassa ja työt haittaa harrastusta.. :mad:
     
  19. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No entäs TUNING BLOWS. Ois aika älee nimi...
     
  20. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tapahtuman nimihän on vihamielinen jos sen sellasena ymmärtää. Ei piä olla pipo niin tiukalla :poff:
    Sitä kato ku humalassa ihmiset keksii mielestään hyvän ja humoristisen nimen niin ei sitä passaa käydä vaihtaan. Eikä sitä tässä vaiheessa enää voi vaihtaa. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!