350 käyntionkelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Multislayer, 7.5.2007.

  1. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Ihmeellinen ongelma... ei varsinaisesti haittaa ajoa mutta ongelma kuitenkin. Kyseessä on -69 350 pontiacin kone, joka kummallisesti "miettii" aina kaasua painettaessa. Tätä ei esiinny jos kaasua painaa oikeen reippaasti, mutta aavistuksen verran kaasua painettaessa motti pudottaa kierrokset ennenkuin ne taas nousee. Tyhjäkäynnillä sitä ei huomaa vaan lähinnä normaalissa ajossa kun moottorille tulee vähän vastusta. Kylmänä vika tehostuu, lämpimänä ei paljoa vaivaa mutta kuitenkin niin että vian huomaa. Kostealla kelillä aivan mahdoton, jos on kone vielä kylmä niin varmaan sammuisi jos vaihteen pistäisi vapaalle. Onko tietoa missä olisi vikaa? Koneelle on tehty perusremppa tuossa vuosi sitten, eikä tällaista vikaa ollut ennen "remonttia" 8)
    Olisikohan vika sytytyksessä tms? Koneessa on ns automaattiryyppy, mutta se on sidottu pois käytöstä eli ei luulisi siitä olevan kyse.
     
  2. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Eikö kellään ole tietoa??? :eek: :eek:

    Huomasin moottoritiellä ongelman kyllä aika häiritseväksi, kun kaasua saa painaa paljon reilummin ennenkuin moottori kunnolla tottelee... Kaasarin säätöihin en ole koskenut, muuta kun tiivisteen vaihdoin.
     
  3. Chevy V8

    Chevy V8 1st gear

    Ootko tarkastanu alipaine letkut?? mulla sammuili aina kostealla kelillä eikä käynyt kunnolla ja vika oli siinä, että yksi alipaineletku oli kokonaan poikki. Voihan se tietty kaasarin säädöistäkin johtua...
     
  4. Chevy V8

    Chevy V8 1st gear

    Ja teki tota samaa jos paino kaasua et ns. hyytys ja sit vasta otti kierroksia.
     
  5. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Letkuissa ei ole vikaa kun ne on juuri vaihdettu uusiin. Tai siis yksi letku vaihdettu, ne oli kyllä aika uudenveroisia...
     
  6. Chevy V8

    Chevy V8 1st gear

    okei joo. Entäs ootko vaihtanu tulpat ja tulpanjohdot ja virranjakajan kannen ja pyörijän?
     
  7. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Tulpat on uudet, muuta sytkästä en ole vaihtanut... Johdot on varmaankin melko uudet, ainakin uuden näköiset. Että ei ainakaan -69 vuodelta. Jakajassa ei ole näkyviä vikoja, ihan ehjältä näyttää...
     
  8. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    Arvaus näkemättä/tietämättä taustoista:

    Kiihdytyspumppu ei anna soppaa riittävästi tai sit vaan tukosta kaasarissa/bensan saannissa.
     
  9. Chevy V8

    Chevy V8 1st gear




    Joo o. Kannattaa melkeen silti vaihtaa se jakankansi ku siinä ei paljoa tarvii olla esim.hapettumaa tai muuta vastaavaa ni ei pelaa enää kunnolla.
     

Kerro tästä muillekin!