Nythän se vani savut lykkäs..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mazanderi, 28.5.2007.

  1. Mazanderi

    Mazanderi 3rd gear

    Leima tuli haettua ja sit ruisinkia, ni lämppärin ku laittos päällä alko tunkea senverran sinistä usavaa ilmanvaihto rööreistä et pakko ol pistää vani tien poskeen ja sähköttömäks.. :mad:

    Alko olla siinä jo aikalämpösät tunnelmat.. No savun lähde rajoittui kuiteskin vaan tuuletuskanaviin, tuulettaja off asentoon ja eiku ajelemaan kämpille. Pitäis vielä keksiä mistä se ne savutukset lykkäs, oli ihan nuotio savua ei mitään muovi tai sähkö käryä..

    Ehkä koivun/ männyn siemen, lehti,neulas yhdistelmä oli kaiken sen takana, mut mikä paikka siellä niin kovin lämmittää et oikein sininen savun käry nousee??

    Huomenna taas syöksyttävä tuon katiskan kimppuun..
     
  2. the_spy

    the_spy 3rd gear

    yhdessä uudessa (t5) transportterisa oli puhallin moottorissa sellanen vika että kun pisti 1-2-3 päälle niin toimi ihan normaalisti mutta 4 nopeudella rupes lyömään kipinää ja lieskaa. Oli aika hullun näköstä ja vaihdettiin vaan uus puhallin. Epäilisin kutenkin noita havuja ja siemeniä mutta en keksi mikä niitä siellä polttaisi :-?
     
  3. pikkupoika

    pikkupoika 1st gear

    lämppärin kotelossa on jossain vastukset mitkä lämpenee ku osa tehoilla puhallinta pyöritetään.vastukset on paljaana kotelon sisällä ja puhallin viima jäähdyttää niitä.joltain nurkalta ne varmasti löytyy kun johtoja vähän seurailee.
     
  4. Mazanderi

    Mazanderi 3rd gear

    Ei perhana..

    ei kait niitä oikeesti oo työnnetty sinne ilmakanaviin?!?!?

    No mut jos niin on, ni se kyllä selittäis paljon...
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    Re: Ei perhana..

    Kyllä ne vastukset on työnnetty sinne ilmakanaviin, kuivat koivunlehdet käryää komiasti kun sopivasti vastukseen tarttuu.

    Ne on hetipian puhaltimen jälkeen.
     
  6. JKF

    JKF Gearhead

    Mulla teki kerran ihan saman jutun. Savua tuli tuuletuskanavista ihan kunnolla ja haisi kanssa palaneille lehdille ja neulasille. Tässä tapauksessa savun hälvettyä ei tarvinnut tarkistaa edes kytkentöjä, vaan kaikki toimi taas ihan normaalisti eikä mitään vikaa ilmennyt jatkossakaan. :eek:
     
  7. Beauville

    Beauville 1st gear

    Löytyy samasta kopasta, mihin on puhallinkin laitettu. Konepelti auki ja heti on esillä siinä lämppärin kotelon yläosassa. (AC-malli) neljällä piuhalla, (ilman AC:ta) kolmella piuhalla. Kiinnitetty parilla ruuvilla. Helppo ottaa irti ja puhdistaa.
     
  8. Mazanderi

    Mazanderi 3rd gear

    Kiitos, niinhän se oli vastuslanka kiekurat ne vuan polttelivat koivunlehtiä. ja samalla tuli poistettua melkein muovipussillinen lehti neulas mössöä ja rasvaa puhaltimeen. nyt on taas ku uus :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!