Vanin/Astron soittimen paikkaan sovite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja KaapoLöllö, 29.5.2007.

  1. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Astrossa on se kahen paikan orkkis soitin ja mietin tässä hiljaa itsekseni että löytyisköhän siihen jotain valmista sovite palaa vai pitääkö miun yrittää pakertaa moista itse? :cry:
     
  2. jyha

    jyha 1st gear

    löytyy siihen, mutta tee itte paksusta vanerista niin saat nätimmän.

    (itse kun tekee, saa sellasen kun tulee)
     
  3. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Pakko vielä udella, että mistä löytys ku laiskottas nii pirusti.. :lol:
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

  5. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mie aikoinaan otin ku oli vielä subukka -96 tuon adapteri levyn ja sen johtoliittimen uspartsilta ja sain DVD-pioneerin hyvin käymään. Siinä tuli asennus ohjekin mikä johto mihinkin tulee, euroliitin vaan piti vastapeluriks vielä ostaa. Pitäävät yleisimpiä hyllyssä. Tuohon "komeroon" rosterista väsätty se levy. Pysyy soitin siinäkin.
     
  6. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    sovitin soittimen paikalle

    Noita kahden Din-kokosen mallisia soittimiakin sai joskus melko halvalla, ja melko laadukkaan olosiakin olivat.Muistaakseni Clarion ainakin myi.Mutta en vaan muista onko se ameriikan malli ihan samankokonen.Tietty jos on oma ratio niin hyvä ettei mitään Clarionia voi laittaa niin puustahan saa ihan siistin paneelin.Volvossa oli mulla kanssa semmonen iso soitin ja tais olla Farkku-Pontiakissakin,sillon tuli tuumailtua vaihtoa.Tosin Volvossa oli Alpinen tekele ja 6-levyn pakalla, joten huonompaan ois voinu vaihtua.
     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kiitokset vaan vastanneille, mie laitoin USPartsille utelun, että paljos niille pitäis maksella.. Toivottavasti ei tarvi käyä ite tekemään.. :rotfl:
     
  8. Luigi

    Luigi Gearhead

    Löytyyhän noita jos valmiin haluaa,Jari Mäki,South West Trade ymym. Joskus kanssa itse tein,jotenkin kuitenkin se kaupasta ostettu miellytti enemmän silmää. Tahtoo vaan noissa tehdas-satseissa olla se vika että jos sovitin maksaa 40 ekee niin kaupanpäälle tulee säkillinen muiden automerkkien sovitteita,itselläni löytyy tauluja vaikka mihin gm:n käkättimiin.
     
  9. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Samaiseen autoon takapenkin pultti

    Tuossa kokeilin etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta, mutta en löytänyt.

    Eli astroon (2+3) pystyyn nousevien takapenkkien kiinnityspultti. Sellainen jossa on muutama milli kierteettä ja sitten vähän kierrettä. Ropsahti poikki sellanen.. :x
     
  10. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Ite tehin sovitepalan saunan laidepuusta (tervaleppä).Bostiikillä kii ja hyvin on pysyny 3 vuotta.Ehtiskelin niitä adaptereita aikani ja totesin turhaksi koko puuhan.
     
  11. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    No joo, löytyyhän sieltä USPartsilta, mut on sen verta suolanen hinta että pitää varmaan tehä ite.. 32€ miun mielestä tuollasesta eto palasta on melko paljon. Ja sitten siihen johdot tosiaan uspartsin kautta yli 25€...huh huh.. :soosoo:
     
  12. Duju

    Duju 1st gear

    Tuli joskus Buickiin väsättyä pleksistä. Maalasin toisen puolen mustalla ja maalattu puoli konehuoneeseen päin. Kiinnitys jollain mitä käteen sattuu osumaan
     
  13. Pex

    Pex 1st gear

    Ei voi olla niin vaikea rasti...
    Mamman Astroon väänsin pätkästä lämpökuivattua
    puuta. Ja kuvassakin liki näkyy kuinka Thunderstone soi!!
    Kustannukset jäivät alhaisiksi, hiottu ja lakattu pölli tuli kiinnitettyä takantapäin ruuveilla tuohon muovipaneeliin.
    Alkuperäistä DelcoRomua oli hilattu edestakaisin, jätti naarmuja everlasting-muoviin... So what?

    VAN ON!
    -Pex-
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!