Kouvolan Swap & Meet - la 26.5.2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja arzi, 20.1.2007.

  1. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    keli oli ihan jees??? sillä käytiin typyjen kanssa jopa Tykkimäessä ja meno riitti.tosin matkalla meinas noi normaalit "käyttöautot" tulla perä eeltä vastaan :-? vaikka ei itellä toiminu noi pyyhkiät(god save the panoraamalasi) :rotfl:
     
  2. HYDE74

    HYDE74 1st gear

    Re: Kuvia näytillä

    No sulla näköjään on kuvattuna tuo yleisöäänestyksen voittanut autokin eli se oli tuo ihan tummansininen Pontiac. HPIM3321[1] Kävinpä itte äänestämässä sitä.
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Eipä ollut fiilis korkealla, kun aamu viideltä hain lehden kaatosateessa. Lähtiessä totesin, että sadetakki oli jäänyt tallille, jee! Lähdettiin naapurin kanssa ajamaan kohti pelipaikkaa ja ekassa ylämäessa Duettin ryyppy kasteli tulpat, auto sammui, eikä akku riittänyt starttaukseen. Peräkärry irti ja mäkistartti takaperin :wink: Matkalla tyhmä lokki meinasi vielä mennä maskista sisään.
    Otin kymmeneen asti kauppiaita vastaan ja kattelin, että voi olla pikku kultturishokki tulla Orimattilan jälkeen Kouvolaan, jossa myyjä hakee toista pienellä parkkiksella. Puol 11 tuli hyvä mieli, kun öbaut 10 tyyppiä tulee vastaan peräkanaa kädet täynnä rompetta. Seuraavaksi vanha tallikaveri kertoi, että rahat loppui ekan myyjän kohdalla ja se joutui lainaamaan lisää. Oli siellä ainakin 3 myyjää tyytyväisiä ja jopa yllättyneitä päivän tiliin.
    Siitä toi autotuomarointi oli hyvä homma, että kerrankin oli aikaa katella niitä autoja ajan kanssa ja jututtaa omistajia. Ei varmaan tänä vuonna tarvinut ohjata harrasteautoja "siviiliparkkiin"?
    Näin tällä kertaa, kiitos vaan paikalla olleille.
     
  4. HERRA 300

    HERRA 300 1st gear

    Meni vähän yläkerrassa päivät sekaisin... on niin hieno keli nyt, mutta kivaa oli kuin kilpa-ajoissa ja näytti menneen jatkotkin tuolla tallilla ihan mukavasti, kun paikat näytti olevan ok kunnossa kun äsken roudailin bändin kamoja... kiitoksia vaan poppoolle!!! 8)
     
  5. Karva

    Karva Gearhead

    Kummaa väkeä ne tulee ihan oikeasti ostaan vanhoja romuja la, aamulla kylmään vesisateeseen ...

    Kyllä, Ihmetellä tarvii, rompatorin kauppiaita oli kourallinen, ja se sama pappa, joka myy aina samassa kohtaa, ihan joka vuosi, ja aina niitä pärekoreja, siis ihan oikea pärekori kauppias, jopa hääkin oli kohtuu tyytyväinen päivän tulokseen, Mr Nippeli myös oli ilmeisesti kohtuu tyytyväin, päivän saldoon.

    Omituisinta on jotta varsinaisista autotallin tyhjentäjistä kukaan ei ollut oikein pettyneitä, kaikki sai omansa ja kulut, tai jotain sinne päin ..

    Bisnes on bisnes, mutta jos myy kokonaisia ovia, ikkunat, mekanismit ja verhoilu paikallaan 1 E / kpl, se ei ole bisnes, meilläpäin sitä kutsutaan laiskuudeksi, kiitokket vaan itse kullekkin, kevät siivo on tehty, ne ilmaiset osat ei vaan meinannut kelvata millään ... :poff:

    Ilta-bakkanaalit oli tai on yhä, se tämä vapina, humina vaan jatkuu ja jatkuu, oma lukunsa sen verran hyvät oli kinkerit.... 8)
     
  6. Caballero

    Caballero 1st gear

    Hyvin meni!

    -Hyvä tapahtuma keliin nähden ja säällehän ei mitään mahda.. Yleisöä tuntu riittävän välillä ruuhkakskin asti.. Ainakin ensimmäiset "parkkikentät" tuli viimeistä paikkaa myöden täytee..
     
  7. Flea

    Flea 1st gear

    Mulla meni vähän reisille koko päivä. 10-12 huitelin autoja paikoilleen ja sitte kiireellä kotiin kun emännys oli menossa yhdeks töihin. Ei kerenny kierrellä eikä syödä. Kotona arvon rouva ilmoittaa sitte menevänsä vasta kahdeksi, "kun toi vuoro vähän muuttu". Eipä viittiny ilmotella. No eipä siinä mitään illalla bileisiin vai?... no juu ei! Olipa sillä vielä yövuoro siihen nupiks joten meikäläinen piti vaan tenaville seuraa kotona. ...Kele!
     
  8. tiili

    tiili Gearhead

    Kiitos järjestäjille,tapahtuma oli hyvä ja iltabileissäkin meno oli kohdallaan.
     
  9. arzi

    arzi Gearhead

    Kiitos vielä kaikille paikalle saapuneille minunkin puolestani. "Hiukan kosteasta" säästä huolimatta yleisömäärä oli myös allekirjoittaneelle iloinen yllätys. Jos ens vuonna pidetään Swap & Meet niin silloin ei voi ainakaan sataa enempää.. 8)

    Kuvia meetistä, cruisingista ja ehkä myös iltabileistä tulee kerhon sivuille heti kun on saatu kerholaisten kamerat kuivattua.
     
  10. Tbird62

    Tbird62 1st gear

    Alkaako kamerat olemaan kuivia...
    Kiva olis jos kuvia ilmestyisi kerhosivuille, tahi voorumille.
     
  11. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Perkele ,kun olis päässy taas...Kiitos työnantajan jälleen.. :( :-?
     
  12. harri60

    harri60 Gearhead

    Kuvia?
     

Kerro tästä muillekin!