Missä halvimmat optimat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Vani-91, 4.6.2007.

  1. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Tarttis vaniin hommata lisää akkuja mutta kukas myy suomessa niitä punaisia optimoita nykyään halvimmalla vai onko niidenKIN hinnoissa joku "kartelli" homma kun tuntuvat olevat yllätäen joka paikassa lähes saman hintaisia n. 160€/kpl. Sitten jos niitä kysyy joltakin "jopparilta" voi hinta olla halvempi mutta kun tavaraa aletaan tilata, sitä ei jopparille toimitetakkaan tai ne on muka juuri "tällä hetkellä loppu" yms.? Onko muut huomannu samaa?
     
  2. freeride

    freeride Gearhead

  3. sampsa

    sampsa 1st gear

    mistä saa punasia optimoita 160e kpl?? kerro heti!
     
  4. keimo

    keimo 3rd gear

  5. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Kiitos vinkistä. Tuo kuulostaa jo kohtuuliselta :D
     
  6. gomopar

    gomopar Gearhead

    No juu. Viimen syksynä kun maahantuojat on tilanneet tavarata, on ollut dollarin kurssi kalliimpi ja tilausmäärät on jätetty varovaisen pieniksi. Nyt tavara on loppu ja uutta tulee vasta joskus :mad: Samasta syystä hintakin on ollut kohtalaisen korkealla.
     

Kerro tästä muillekin!