hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

  1. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Tänää ryypätääkii sit Eeki Mantereen muistolle ja soitetaan katkeamattomana Friduna Skigunaa :(
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Mösjöö mantere, on tunnettu myös pikku-nakki kioskilta, sama heebo pelasti monet tajuttoman janon kourista, siis kelpo roddarin paras ystävä, Gary Grandi, malja Mantereen puolelle, oli missä tahansa ....

    Sieni soppaa wisky pu-lon syövereistä, kuuluisaa joella seilaavan kirjailian muistoa häpäistääkseen, vois laittaa kaneetin perään notta tiedot hiljenemisetä on viljalti liioiteltu.

    Työtön, pillulehti, tietokone, Anttilan kevätkatalogi, selkäkipi ja bensiinin hinta .... mucket Kiva, vai kuin, eli näin ???




    Tytti Saloperä, omaan sukuun syntyjänsä Kaartamon Tytti, no 45 vuotta tuli täyteen ja viimeinen muistikuva Tallinnan laivalta,oli se kun Jarmo Oulusta tai mikä sen helv, möhömahaisen tankin nimi oli joka ähisi takapäässä sen 7min keskiverto punnerruksen ja kiitteli meennessään.

    Pohjoisen poika kehui kovasti, mikä lie työtön sorvari, röyhkeä juntti joka jaksoin mainostaa Tytin perän olleen juuri kuin lindalla, vuoden -97 playboyn kuvissa, oli juntti kehannut vielä mainostaa naputtaneenasa lindan kuvan koko luonnollisuudessan mökkinsä huussin seinään. Perkeleen urpo pyysi vielä lähteen kanssaan pohjoisiin, että kehtaa.

    Oma ex-armas sijoitus-pankkiiri Tino Salonperä, tosin ei olut koskaan tai no, ainakaan viimeisimmän kymmenen vuoden ja kolmannen lapsen jälkeen kehunnu mitään Tytin ominaisuutta.

    Tino Salonperä, myös ferrari Tinona tunnettu sankari sai aikanaan Tytin mukaan osuuspankin kassalta, se oli kiihkeää ja kaunista, mutta ohi ennekuin Tytti sai kolmannen pojan, ja lihosi ms kainuun mitoista nykyiseen mrs xl kuosiin, lähempänä 90 kuin 60 kg. No helppoa se oli menestyvälle sijoittajalle, viedä tietokone ilmoituksilla menestyvää seuraa hakeva nuori neito pankin tiskiltä.

    No nykyisin anttilan kevätkatalogia alepan kassalla sujusat kahdessa vuorossa lukeva Tytti, päätti likkojan kanssa lähtiä 45 päiviä viettään Tallinnan laivalle, vähät siitä jotta Raisan ukko jonka auto vie vähintään tankillisen bensiiniä, vajaan sadan kilomeetterin matkalla Karhulasta lautalle, lupas sekin omituinen pujopartainen tatuoitu enkeli heittää rouvat lautalle, kumma kyllä.

    Nyt oli aika pesasta paikat ja lähtiä kokemaan eteläinen naapuri valtion capitaali, päivä hupeni kuin suola mukissa, ilta oli auvoisa ja night club tallinn kuuma ja kostea. Tytti, Raisa ja pari muuta alepan kassa neitoa oli lopun perin enemmän kun pulassa, riekkuessaan Igorin ja Andrean kanssa pronssi-Soturin patsaalla ma, klo 04.30 ilkosillaan, kyllä nyt selkää kolotti, ei ne mellakat mistään patsaan siirrosta alkaneet, siellä oli vain pari kolme. liki sadan kilon +40, suomi lahnaa riekkumassa ja häpäisemässä neuvosto-sotilaan muistoa.
     
  3. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Jos kuski on neekeri, pakoauto on kai paloauto?
     
  4. pässi

    pässi 3rd gear

    Ossooko neekeri ajjoo paloautolla? Hypotermeettisiä tulkintoja, letkuako hää heiluttoloopi? Siis ajoessaansa? :eek: Piipaa. :eek: Hullut. :eek:
     
  5. pässi

    pässi 3rd gear

    Josta tulikin mieleeni, että. :eek:

    Kerran aikojen alussa pienessä Kouvolan kaupungiksi laajentuneessa taajamassa asusteli kummallinen karvassa kylpevä ihme asukki.
    Tovina jos toisena hän keräili kaikenmaailman autoihin liittyvää romua. Ja kappas, myös kokonaisia ruosteenraiskasmaaasia autonhäksätykseksikin kutsuttuja paskakasoja.

    Mutta mitäs siitä hullusta sen enempää, kun linnutkin jo laulaa ja muutenkin tietyöntekijöillä hommia riittää, jos ei muuten niin ainakin viimevuotisten mädänpölyyntyneiden lehtien keräämisessä ainakin kovin pitkiäkin aikoja vierähtää. Ja eihän se kummoisesti kovin suurta ihmetystä herättäisi, vaikka jonkun työmiehen nimi olisikin Jukka. Mutta eihän tässä Jukasta sen enempää, koska johan suklaapirtelö huutaa tuolla hotellin ylätasanteen sisäänkäynnin puoleisella alatasanteella, jossa vasta näin lampaan. Bää. :eek:

    Nythän vallan hairahduin alkuperäisestä henkilöanalyysistä sen verran, jotta ei se iso pää vaan se pieni luonne, johon jo aikanaan eräskin Ilmari tokaisi että:"Mitäs näistä, pääasia että vasikat poikii!". Tarkoittanee se sitten mitä hyvänsä. Itse olen tätä dilemmaa monesti ajatellut ja miettinyt. Henkisesti olen luovuttanut kyseisessä asiassa.

    Haluaisin vaan kiertelemättä ja kaartelematta sen enempää venkoilematta ja muutenkin on mukavaa ja hauskaa ja linnut laulaa taas halitulihittaa ja people are very happy, sanoa, että:

    KARVA JA MINÄ ollaan yllättävän järkeviä ja työ kaikki muut ootte ihan hulluja. :eek:
    Suosittelen sieniä syötäväksi itse kullekkin. :eek: Hullut. :eek:
     
  6. repecab

    repecab 1st gear

    Järkevyyteenne sen enempää puuttumatta pidän teitä molempia täysin järjettöminä. :eek: :eek:
     
  7. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    no eipä voi kovin järkeväksi repecabbiakaan sanoa kun sunnuntai aamuna tohon aikaan täällä surfailee - taitaa olla hermot jo menny siltä(kin) :D
    Ja pässikin - noh yks kun lopettaa niin toinen aloittaa.. :eek:
    Ja karva - ei hel....i !! :wc:
     
  8. repecab

    repecab 1st gear

    Mitä mitä, mä kävin nuorena ulkomailla Utissa ja sain niin hirveän jet laakin, etten vieläkään tiedä onko yö vai päivä. Herätyskellokin hukkui vuonna- 83 nyt sitä heräillään sitten miten sattuu. Lopettaisit sinäkin 2x4bbl sen ylettömän päihteiden käytön niin olisit pirteänä varhain sunnuntaiaamuna Simcasi imusarjaa kiillottamassa. Muuten olen sitä mieltä että hullu saa olla muttei Jukka.
     
  9. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Kyl pitäis repecap karpentiirin vaan pysyä kanssa sielä tolppatyömaalla eikä tällä notkua aamuyöstä!! :soosoo:
    Ei perrr.. nyt miekin taas sorruin tälle palstalle kirjuuttelemaan - ois vaan pitänny yrittää pysyä erossa, samaan hulluun kastiin vaan taas leimataan..
    Täytyy vissiin mennä takas simkatalliin :mad:
     
  10. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    meitä tarvinnee ko uusi vaikkakkin suunnattoman great väestö, olkoonkin juuristaan duunattu ressattu ilmiömäinen uusiokuituasentaja, karrvwa, on kehityskelpoinen jukkka toisinaan

    erkki on vetäny toistenki lanaa, jos se yhtää koskettaa, olettamuksena on että järjestyksenä on myöskin ylempänä saastaisena pidetty parempi puolisko siitto-orjan, jos ei ,nii mikä, pullasorsan näköinen saastauko.
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    lääkkeet vähissä??? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nyt jostain äkkiä erkille oikeat dropit :eek: Se lupas tulla tekemään meidän autoon uudet sähköt ja ton perusteellahan tässä alkaa melkein jännittämään :rotfl:
     
  13. Karva

    Karva Gearhead

    Ola.. Buenos Muchachos & mui amigos ...

    Tumman kalpoisat kasvot ja eläimellisen karvaisen vartalon omistava 155 cm korkeuksiin kohoava, Manuel Jorge Bolelles mokkasi Kotkan Amiraalin tupakka puolella olevia kavereitaan, mennessään ohi nykyisen armaansa, rouvan, elämäni valo, old lady, ja millä muulla nimellä tätä pitkäsääristä uralin helmeä oli tullutkaan kutsuttua.

    Kouvolaan muuttannu Jorhe eli meitin Jorkki, kaiffareiden kesken, oli suorastaan hämmentynny kymelaakoslaiseen elämän menoon, Helssingin kansainvälisen meiningin jälkeen, eka etappi -80 luvulla maatalous tekniikkaa Pytäjälle opiskelemaan tulleen ja Turkun, Jyskälän, Jojen-kaupunnin jälkeen, Helsinki joka oli kuin sodoma ja gomorra, sieltä Kymi tuntussi, jo pitkälle neljättä kymppää käyvälle pizzan suur sankarille, ketapin mestarille, ja itämeren keittiön suur-visiirille, suorastaan auvoiselta mestalta, perustaa ja kasvattaa perhe, sekä maha ja vihdoin asettua aloilleen, kuten muu suommi ...

    Tytöt Cristina ja Juliet, olivat jo omilla teillään, toinen Ruottissa töissä ja kolme kertaa eronnut, ja se järkevämpä lukee Turussa lääkäriksi, vaikka on titti-baarissa iltasela töissä, siis tarjoilijana, ex muija läx, hän oli mukana tai raahattiin mukan viimoiset kolmekymment vuotta, barcelonan nurkilla koulutyttösenä tarttui haaviin, kansain välistä maanviljely koulutusta suunnittelevalle agronomin alulle, aika aikaa kutakin, no tai pantiin lähteen kuten Jorkki väitti, tämä nykyinen rouva, jonka vasemman nimettömän kaaressa kimaltelli uuden karhia, useamman tuhannen euron rengastus merkki, ja vielä katollisen kirkon papin aamenella, sekin piti hakea Lapista asti. Kunnes uusi rakas ja tuleva lasten äite hukas sen koti matkalla, kun kävi yksin suuren äiti venäjän puolella, moikkaamassa uutta Jorkin anoppia, pitkän viikon lopun reissulla.

    Uusi anoppi oli kauhia kotka, eikä Jorkki meinannut toiste mennä rajan väärälle puolelle. Saati jotta sillä porukalla olis mitään asiaa rajan tälle puolelle. No Natasha löytyi paikallisen TB:n mittarilta, hän oli vahingossa tankannut dieseliä autoonsa, -82 nissan sunny ei kestä sitä, kun Jorkki tuli tankkaan uuden karhian väyrysen, bensaa täyteen, tosin pahat kielet ja jorken kaveri Pykäläisen Lassi, Dodge-Lapa kuten piireissä.

    Yhä kännipäissään, Lapa väittää jotta tämä diplomi - kosmetologi, olis ollut madonnan, tissi-tanja ainakin hän muistaa saman kissan, privaatin lapuja kauppaamassa, ja siellä oli tarjolla sopivan värisellä eurolla, muutakin kuin pyyhkeitä ja tee-se-itse seuraa, hehkeän vemputtajan heiluessa edessä, tai niin se Lapa väitti poikain kertoneen, tiedä häntä.
     
  14. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    Nyt on viissiin kesä,ku on näin hiljasta...ÄLÄMÖLÖÄ kehiin...NYT...!!! :rotfl: 8) :poff:
     
  15. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Kesällä kaseikosa joutavaa skäbää suoltavaa kainuun sahtin, ynnä kaarleputaan aiheuttamaa, tommi, jää olkikuorman päälle makkamaan, ilman piikkejä. piuste. luultavan kulminointunutta deskriptinoitunuta herraisä iminkätuntee know hau jerobiam salakyttä, oliko huimapåinen alallaan, kai mekin kaikkki ...
     
  16. Dunlop

    Dunlop Gearhead

    mitä tänne jonnii joutavii kirjoitteleevat...mutta silti täytyy sanova ettei tarvii taas snoa.. ei oo helppoo jos täytyy olla kaikki niinku ei missään oliskaan tai vaikkei oliskaa. surma erkille terveisii ettei päivä viel painu maate!
     
  17. Karva

    Karva Gearhead

    E.T.P Lukee yhä postilaatikossa, komeasti punaiseen laatikkoon kirjoitettuna, mustalla tussilla, puoli kolme aamuyöllä 27.3 tänä vuonna, ensimmäisellä kerralla kun otettiin poikain kanssa omassa navetta saunassa kunnon jet laagi, pidemmän kaavan mukaan, ihan siinä asvaltti väylän kupeessa, no jokainen kymmen vuotiaskin olis kirjoittannu selkeämmin nämäkin, vit.. se mihinkään käänny tarvii hakea trakkori, tuumaa Erkko kaverilleen Japi:lle, joka koettaa kolmen carillon iltapäivänä, oikoa miehisessä voiman puuskassaan ladan jatkettua kampiakselia, johon on hitsattu kiinni postilaatikon tellinki, Erkon ranchin sisään tulo väylän vierestä, tosin koko komeuden levätessä kuution betoni möykyssä, voi oikominen olla paha rasti jopa Erkon -64 valmetille.

    Tilanne karkasi siinä kohtaa käsistä kun Erkko poikain kanssa, pitkä-katon kyydillä, tuli Voikkaan kuuluisimmasta ja eniten puukotuksia uransa aikana keränneestä, juoppo luolasta tarkemmin sanottuna anniskelu keitaasta, josta riittää legendaa, yhä vaan valitettavasti.

    Pitihän sitä kurmoottaa konehetta ja mopar lauloi Sissin ollessa kuskina, avuton nuori neito, Sissi on vasta 42 ja iskenyt silmänsä tähän maaseudun suloon ja charmiin, Erkon dirty dancin puree yhä, myös mature babes on myyty, siinä se oli kun pojat kaipaas baarin jälkeen kuskia, oli tiskin sankaritar Sissi myyty saman tien, sulkuajan jälkeen hän kävi nopeasti isojen tyttöjen huoneessa sovittamassa aisaa, tai sopimassa asiasta Erkon kanssa, homma oli sitä myöten selvä ja Sissi tunki takamuksensa kolme numeroa liian pieniin farkkuihin, se oli menoa Erkon rachille, nänä olis nyt ne viikon jatkot joista koko Voikkaan kylä puhuisi koko ensi talven. Paha perk.. kun oli liian innossaan tyttö paha, meni post looran vaivalla tehty lalka vituralleen, sen ei british racing green, suomeksi saatanan ruma vihreä, kuosiin kustomoidun pitkäkaton puskuri kestänny vaan sen siliän tein se lens pellon puolelle.

    Erkko huusi ja mouhas kuin hinaaja ja lähellä oli jotta Japi:lle ei tullut asiaa hammaslekurille, koohkeä luonne meitin pikkuinen Erkko on joka tapauksessa, puhui muut mitä vaan. Sissi kyynelehti ihan ja oikeasti, tässäkö hänen niin ihansti alkannut mahdollisuus onneen olis männy yhden pahaisen puskurin takia.

    No onnea ei voi estää, kun se kohtaa kaksi levotonta sielua, jotka kohtaa maaseudun kauneudessa, Suomen kauniissa yöttämässä yössa, juuri karhealle oraalle sulaneen pellon vieressä, Erkko kuitenkin herrasmiehenä päätti lohduttaa surkeasti uikuttavaa Sissiä, ihan vaan senkin takia jotta ämmällä on tupakkaa, Erkolta loppu jo, ja päätäkin alkaa särkeä niin saatanasti.

    Erkon ottaessa Sissi kainaloon tai yrittäessä ottaa päätään pidempi, kaksi kertaa isompa muija suleilyyn, jotta olis tana edes hiljaa, ihmeitä tapahtuu joskus jopa monasti päivässä, Erkon huulien kohdatessa Sissin ahnaat ja hamuavat huulet, kietoitui kaksi vartaloa toisiinsa kuin iilimadot, Japilta kysyessä se kyllä näytti lähinnä siltä kuin Sissi olis ottannu Erkosta vähintään puoli-nelssonin, siitä ei ollut lähtöä.

    Kun se lempi leimahtaa niin se on menoa se, Japilla välähtää jopa useasti viikossa, nyt jätkät pihalle, työn jako ja lempiväiset pitkäkaton sika osastolle, japin heittäessä lemmen pauloissa oleva pari rancin päärakennuksen pihalle, tai siihen sivuun jotta saavat touhuta rauhassa, pantiin koko homma uuteen uskoon, kesä-kessun -94 tuoreella komennus kapasiteetillä lämpes sauna ja nakit, kunnes lemmen pari aamulla kömpi pitkäkaton suojista valmiiseen pöytään aamu kaljalle.

    Muutamaa aikaa myöhemmin Erkko korjas mökkinsä vanhoja sähköjä, ammatti asentajan erehtymättömin ottein, kunnes sai käsille, perk.. notta nappaa, tuumas Erkko ruuvatessaan sulaketta takas, kävikö pahasta, kyselee Sissi kaffia keitellessään, ei täsä hätiä, kaikki sähkö on positiivista paitti sähköisku, tuumaa Erkko ...

    Tuu kulta kaffille, mulla olis sulle vähän kerrottavaa ...
     
  18. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Pienes siideris kun lukeen.. :rotfl: :rotfl: Uskomaton tarina juu
     
  19. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    No onko Karva kesälomalla??? 8)
     
  20. Karva

    Karva Gearhead

    Jep .... ja näemmä koko muukin retku-sakki, se on just hyvä niin.
     

Kerro tästä muillekin!