Nitro Nationals osanottomaksu street-ryhmille?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja jussi308, 29.5.2007.

  1. jussi308

    jussi308 1st gear

    Kattelin tuolta fyyran sivuilta kilpailukalenteria ja Nitro Nationalsin kohdalla sekä kilpailukutsu-linkki että invitation form-linkki molemmat aukeaa lontooksi :eek: Sieltä bongasín että entry fee 260 €. Onko tuo nyt sitten osanottomaksu myös street puolella FHRA jäsenille vaiko mitä ?(puolet tosta?)

    Jos jollakulla on tietoa niin hyvä kun ei viittis aina soitella tonne toimistolle.

    T:Juha
     
  2. triniemi

    triniemi Gearhead

    Sä luit sitä FIA_invitation07.pdf dokkaria. Ja jos et ajele Pro Stockia tai Top Fuelia niin eiköhän nää kansalliset ryhmät mee kuitenkin ton DR_kutsu07.pdfmukaan, joka sanoo että osallistumismaksu on 200e josta sitten saa FHRA:n kilpajäsenet sitten 50% alennuksen.

    Street ryhmät pudottelee sitten jo perjantaina, mutta kokouksesta muistelisin että ET-ryhmät vasta sunnuntaina.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Näin oli ainakin vielä kokouksessa, jolloin ei streettiä ollut mukana lainkaan. Eli EM:ssä heads up street lajittelu torstaina, pudotus perjantaina, la-su tiivistä kisan seurailua Paddockista, tai sitte vaihtoehtoisesti himaan. :rotfl:
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi vipottajan kisaohjelma kuulostaa oikein hyvälle viimeiseen lauseeseen asti eli noinhan tuolla vois toimia kunhan jätetään siitä vaan pois toi "tai sitte vaihtoehtoisesti himaan" :wink: Tonne täytynee sit varata pari bussikaljaakin mukaan :poff: Ja aggrekaatti että saa pidettyä ne kylmänä kun sähkööhän me ei siellä saatane varikon töpselistä?
     
  5. Henski

    Henski 1st gear

    Tohon hintapolitiikkaan olis kyllä kiva saada virallisen tahon varmistus. Mä muistelen joko siellä kuljettajakokouksessa kuulleeni tai jossain muussa yhteydessä kirjoitettuna, että NITRO-kisassa olis korotetut osallistumismaksut.
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mun mielestä se on aika virallista kun se lukee nettisivuilla kilpailukutsussa ja sama paperi on tullut kotiinkin. Älkää nyt häslätkö tästä tän vaikeempaa.
     
  7. Henski

    Henski 1st gear

    Häslärit tykkää häslätä :poff:
     
  8. jussi308

    jussi308 1st gear

    Ki

    Tänks tiedoista. Maksellaan 100 €.
     
  9. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    Maksu on se 100€, onhan kisakin vain kaksi päiväinen. Mutta huomioikaa että Street ryhmiin sisältyy vain 1+1 team lippua, eli jos porukkaa tulee teamissa enemmän niin ylim. team liput on Em-kisassa 40€/kpl ja team lippu vaaditaan varikolla oleskeluun, koko aika lippulla ei saa oleskella illalla varikolla.... :lol:
     
  10. Tea

    Tea 1st gear

    Itse itseäni lainaten:
    Tarkoittaa siis että pudotteleeko Spet perjantaina vaiko sunnuntaina?
    Niin tähän kun vielä sais vastauksen niin sittenhän kaikki olisi taas hyvin :D
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mun mielestä ainakin kilpailijakokouksessa oli puhetta että ET-ryhmät pudottelis vasta sunnuntaina. Perusteina oli ainakin se, että voi tulla ulkomailta asti osallistujia.
     
  12. Tea

    Tea 1st gear

    Kiitos tästä :)
     
  13. BBC

    BBC Guest

    Money

    Kyllon ilmoittautumismaksut halpoja, helppoa.

    aulis
     
  14. Jackal

    Jackal 1st gear

    Vesa Raiski:koko aika lippulla ei saa oleskella illalla varikolla.... Koskeeko tämä myös kamasatools kisoja. Mihin aikaan sitten varikolta on "normaalin" ihmisen poistuttava??
     
  15. chevelle 70

    chevelle 70 Gearhead

    Kallis kisa ..

    Elikkä,kun poika ja minä saapuu Alastaroon torstaina:Ensiks 2 kpl kokoaika lippuja,sit 2 kpl Team lippujax40 eur..Ei muuta kun kukkaro esiin,koska olis tarkoitus yöpyä tuttujen luona varikolla.Onko vc käyminen vielä vapaa?? Vai maksaako rännin edessä seisoominen Euron ja jos meinaat päästää karkeampi tavaraa 2 euro?? :mad: :wc: :wc:
     
  16. SG480

    SG480 1st gear

    Re: Kallis kisa ..

    ÖÖH? Mitä sä niillä kokoaikalipuilla teet jos sulla on teamkortit?
     

Kerro tästä muillekin!