Perjantaina Rock`n roll Jamboree GO GO!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Aadolf, 21.6.2007.

  1. francine

    francine 1st gear

    vähän sama fiilis tuli ku sanoin jostain et tykänny tms. joku 17 vuotta :rotfl: vilkasivat toisiaan ilmeellä "joopa joo"...
     
  2. Fender

    Fender 3rd gear

    Joo... Sielähän sitä luukussa subbarin kanssa istuttiin... :lol: Koko illan ainoot skoudet tuli häirittemään toisten rauhallisia ruisinkeita! Jouduttiin sitten kävelemään. :rotfl:
     
  3. Ahis

    Ahis Gearhead

    Vtut sää mökillä ollu ku poikettiin buickilla siinä, sanoko futis jannut ees terveisiä vaikka kehoitin kauniisti?
     
  4. francine

    francine 1st gear

    ja sama meno näköjään jatkuu kallelassa :eek: eiks sun pitäis nytkin olla bändejä katsomassa eikä surffailla netissä :rotfl:
     
  5. francine

    francine 1st gear

    no creepshown missaaminen vituttaa varmasti ;)

    paska juttu toi loota :( auttaa en osaa, mut 350e on vielä halpa. mä poimin ellivuoresta lähtiessä kyytiin pari turenkilaista, joilla oli vetari menny poikki, ja ellivuori-janakkala-matka ois ollu tonnin :eek:
    toivottavasti saatte auton ja itsenne jotenkin suomeen..
     
  6. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Bongattiin sun rodi hinurin päällä ja kuultiin että loota oli poikinut...miten homma eteni? Creepshow oli kyllä rok, minäkin missasin Mad Sinin ja Frenzyn kun alkoi pakki piiputtamaan...
     

Kerro tästä muillekin!