440 Sourcesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Wolfman500, 29.6.2007.

  1. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Eli kyselen tässä uuden kone projektin tiimoilta että onkos kamat tullu miten tuolta itte tilattuna ja onko tullu vikakamppeita, tai ootteko käyttäny minkälaisia kanavia osia tilatessanne? Sitte tosta pro billet jakajasta että jollain koroke holkillakos sen saapi käymään b-lohkoiseen kun niitä ei taida varsinaisesti olla myynnissä kuin rb koneisiin? Tuli yks kammeton 400 hankittua niin vois tehdä tommosen 512 koneen :rotfl:
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kyllä Brandonilta aina on tullu mitä on tilattukin. Auliz myy myös hänen tavaroitaan. Se tarvii koroke renkaan tuohon jakajan alle matalassa lohkossa, jos käyttää korkeen lohkon jakajaa, en nyt yht äkkiä muista kukahan niitä korokkeita myis. Muistaakseni Moparilla oli, saattas löytyä manciniltakin.
    Muuten 440 Sourcen kamat on hintaan nähden hyvää laatua.
    Nim: lohkoa odotellessa?
     
  3. SG480

    SG480 1st gear

    US -Partsilla vois olla hyllyssä noita korokerenkaita. Tai koita ostopalstaa. Yhteen väliin noita renkaita pyöri hyllyissä joka ukolla.

    OT: Kumpaan lohkoon Brandon päätyi. Matalaan vai korkeaan?
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Korkeehan sieltä käsittääkseni ensin tulee. Matala sit josku perään, ilmeisesti.
     
  5. SG480

    SG480 1st gear

    OK, niin näyttää Mopartsissa lukevan lohkoista.

    Myös uudet alukannet saatavilla alkaen Feb.2008. Pari täysinä 899 usd.
    Ei mitkään full race versiot mutta sopivat meille museomiehille 290cfm virtauksilla :D
     
  6. Ei oo pipot enää hinnan kiroissa. Kohta voi rauta aihiot nakata metallinkeräykseen.
     
  7. SG480

    SG480 1st gear

    Minusta ei ole yhtään paha että BB Moparin osien hinnat alkaa olemaan SBC tasoa. :rotfl:


    Projektipäällikölle OT:tä että Cudan Dash Pad pitäisi valmistua hurreissa lähipäivinä. Lupasin sulle joskus aikoinaan laittaa infoa miten se onnistuu.
     
  8. ply72

    ply72 1st gear

    mulla on läjä erinnäköisiä sourcen kamoja, 4,5"stroker kampiakselia, h-beam veiviä, öljypohjaa, aluvespumppua ja koteloa ja jopa öljytikkua ja muutaki sälää monenäköistä.

    En näe kyllä mitään eroa ns. high dollar brand kamoihin, suosittelen.

    esim. kampurassa ei meikäläinen näe eroa eaglen tuotteeseen ainakaan visuaalisesti, tulipa hieno sana. Niin no hinta on ainakin eri.

    Se on varmaan tuo erikoistuminen vain mopar bb kamoihin yks tekijä nuiden hintojen takana, sehän luo sitten kysyntää ja kysyntä markkinat jne. siitä ne lähtee pyörät pyörimään....

    Viisaammat kumotkoon jos aihetta :D :wc: :pinup: :eek:
     
  9. ply72

    ply72 1st gear

    ilmottele kun olet viemässä kierrätykseen niin pitää mennä dyykkaan :rotfl:
     
  10. SG480

    SG480 1st gear

    Tänään lentelee tallilla 906 -kansia kun nappaan New Yorkerista '69 440 F-code moottorin talteen. :poff:
     
  11. Oisko new yorkerissa (onko -69?) jotain muuta ylimääräistä kaupan?
     
  12. Joo, laitahan tietoa miten kävi. Ehdin oman kojetaulun päällisen jo kertaalleen myydäkin tuonne etelämmäksi, mutta onneksi sain ostettua sen takaisin.
     
  13. Et oo ensimmäinen. Toissa kesänä vein kasan rautaromua keräyksen ja sinne meni myös bb moparin venakopat. Siitä romuläjästä ne vaan kätevästi näytti nousevaan viereiseen autoon, mutta eipä sillä ettenkö itekin ois romun keräyksistä löytöjä tehnyt :rotfl:
     
  14. juhe72

    juhe72 1st gear

    onko rojektipäällikkö tulossa pyhänseutuna syömään roskaruokaa ruottinpuolelle? tv:ei raunolle lisää romuja yhdistys :rotfl: :rotfl:. eihän menny paljo ohi topicin....
     
  15. Ei ilmeisesti ainakaan tänä viikonloppuna, mutta lähiaikoina vois käydä siellä aterioimassa. Voisin melkein itsekin alkaa jäseneksi tuohon yhdistykseen. Ei sillä että tila loppuu, mutta jos tätä menoa jatkuu niin meidän perhe asuu autopurkaamolla :rotfl:.
     
  16. juhe72

    juhe72 1st gear

    oikea homma, ettei kaikkea paskaa paalata, saat 100 vuoden jälkeen renikan rintaan siitä hyvästä, että oot keränny kaikki suomen rojektit, jos nimittäin greenpeacen porukat ei ole pistäny esistä eristyksiin ennen sitä, mutta asiaan, tere tulemas ajan kans, käydään maakuntamatkailemassa täälläkin päin....
     
  17. SG480

    SG480 1st gear

    Eipä ole valitettavasti '69 vaan '65 six window.
     
  18. ply72

    ply72 1st gear

    paa siihen ikivihreen farmarin viereen visusti ne kannet ja muutkin verkonpainot! :wc:
     
  19. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Oho olipas tullu paljon juttuu 5 tuntiin minkä olin tienpäällä, tonne korpeen ku pitää koneet hakea täältä Suomineidon alapäästä, mut kiitos paljon tiedoista kattelen ja kyselen mitä löytyy, vissiin tohon 400 b-lohkoon ois isompi rojekti tunkee toi 4.5 tuuman iskulla oleva kampi, niitä ei taida olla bmosan journaleille,,,,
     
  20. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Nythän nääkin hommat riippuu paljon siitä mitä ajetaan takaa. Mutta mopsin isolohkon vakio kanavaikkuna on sen kokoinen, että se rupee olemaan jo 440 kokoselle motillekin vähän pienen puoleinen. Eli tehon suhteen on aika lailla sama, milasta aksilaa sinne tungetaan, motin luonne vaan muuttuu ja riippuu sitten minkälaista motiia ajaa takaa paljonko noihin kannattaa sijoittaa. Isoin ei aina oo paras, eikä edes nopein. Muunkinlaisia kansia on tietysti saatavilla, ja sitten tilanne muuttuu. Mut harvemmin on kuullut haukkuja noista 440 sourcen myymistä rojuista, paljon harvemmin kuin monien "merkkivalmistajien" tavaroista. Jenkit mielellään haukkuu kiinan laatua, mut oikeesti ei jenkkien omasta laadusta taida olla kun yks tie, ja se on ylöspäin. Vasta sitten kun puhutaan viis kertaa kalliimmista palikoista, voi olettaa saavansa käsiinsä muutakin kun aihion.
     

Kerro tästä muillekin!