Tuumaisia pultteja kilotavarana?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja käyttäjätunnus, 2.7.2007.

  1. Mistä saisi pääkaupunkiseudulta?

    Tarttis ostaa reilu perusvarasto ja monet yritykset myyvät pultteja kappalehinnoiteltuna. Ei kai kukaan jaksa ostaa/myydä joka kokoa muutamaa kappaletta.
     
  2. Jukka

    Jukka 3rd gear

  3. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Minä kävin ostamassa tuumaisia pultteja Helsingin Ruuvikulma Oy:sta. Sellainen kellaritason liike, vaikutti asialliselta. Löytyy Pasila/Vallila -akselilta, Aleksis Kiven kadun poikkikatuja.

    Linkki yhteystietoihin, Yritystele

    Edit: Niin joo, kilotavarana olikin tarve. Kysäise kuitenkin.
     
  4. Konemies

    Konemies Gearhead

    Ei tosin pääkaupunkiseudulla mut täällä maalla Teppo myy kilotavarana, lähettää myös postissa tavaraa.
    http://www.nippelit.net
     
  5. Näin se menee, paljon kiitosta vaan vastanneille.
     
  6. Ei vaiskaan, eipä vielä tärpännyt.
    Onko jollain joku paikka tiedossa mikä myy kilotavarana?
    Tuskin oon ainoa jota *******taa hakea pultteja kappaleittain jatkuvasti. Olis mahtava lapioida kunnon kasa mukaan kerralla. Niinku irtokarkkeja :oops: .
     
  7. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Tuumaisia ruuveja Mäntsälässä

    Mäntsälässä on Ruuvikauppa Oy, www.ruuvikauppa.fi jossa hyvät valikoimat tuumaisiakin ruuveja. JA toisin kuin jotkut amerikkalaisten autojen omistajia palvelevat liikkeet ( josta purninkia toisessa topicissa ) TÄMÄ LIIKE ON AVOINNA MYÖS LAUANTAISIN !!!!
     
  8. Make.S

    Make.S Gearhead

    J.paassa uudenmaan pultti.
     
  9. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Re: Tuumaisia ruuveja Mäntsälässä

    Tuo Ruuvikauppa Oy ei myy kuulemma kuin kpl tavarana, tukkupuolella menee 100 erissä. Heinäkuussa lauantaisin kiinni.
    Ystävällinen naishenkilö puhelimessa sanoi että jos on tarvetta useammalle mallille niin saa varautua hetken kun keräilevät kasaan. Mielummin ilmoitus etukäteen ja voi noutaa pois valmiin kasan.

    Jäkessä vastaus kiloinamyynti kyselyyn oli Se vähän riippuu mistä roikkuu eli periaatteessa kyllä mutta samanhintasiksi ne tulee.
    Valikoimaa on tuumapuolella reilusti ja kaikkea kokoa löytyy sen ku tuut hakee pois vaan. Lauantaisin ollaan kiinni.
     
  10. Tahavo

    Tahavo 1st gear

    Tuusulassa Fallbackan teoll.alueella raskaan kaluston korjaamo. Siellä on ollut parempi valikoima tuumasia kuin uudenmaan pultissa. Lisäksi palvelu hyvää ja asiantuntevaa.
     
  11. sjussila

    sjussila 1st gear

  12. capriceman

    capriceman Gearhead

    Vantaan Kiloruuvi

    HELSINKI

    Lampputie 12
    00750 HELSINKI

    Puh. (09) 851 1188
    Faksi (09) 388 1612
     
  13. Janne

    Janne Gearhead

    http://www.ruuvihankinta.fi/

    Mielestäni paras paikka tuumaisiin pultteihin, ruuveihin ja muttereihin pääkaupunkiseudulla.
    Uskoisin että myy myös kilotavarana, ainakin yksittäiset ruuvit , mutterit ja pultit ovat olleet edukkaita. Nyt näkyy olevan yksityisille auki vain perjantaisin.

    /Janne
     
  14. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Juuri kävin tuolla Ruuvihankinnassa.....tosin vain ovella, kun eivät enään myy käteisasiakkaille muulloin, kuin perjantaisin. :mad:
    Siirryn siis asiakkaaksi muualle.....
     
  15. Jasca

    Jasca 1st gear

    Hassua! Kun kauppa kävis, pistävät lapun luukulle. :odroll:
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei se niin hassua ole; jos asiaks ostaa eurolla kolme pulttia, ja sen palveluun menee 10 minuuuttia, ni siinä jää vuokrat maksamatta. Täytyy välillä tehdä tuottavaakin työtä. Toi on aika hyvä liike ja sillä on kelpo valikoima, mutta ei kappaletavarakaupalla elä. Jos se alkaa häiritä varsinaista liiketoimintaa, eli yrityksille isompien määrien myyntiä, niin sitä on pakko rajoittaa. Muuten meillä ei ole kohta enää edes perjantaina tilaisuutta hakea tarvittavia pultteja.
     
    rane58 ja BRC1 tykkäävät tästä.
  17. kabu

    kabu 1st gear

    Kappas vaan, tuo Helsingin ruuvihankintahan on minulle uusi tuttavuus. Kertovat vielä weppisivullaan että heillä olisi myös BSF ruuveja. Tuostahan pitää ottaa tarkemmin selvää, tähän saakka en ole löytänyt Suomesta ainuttakaan liikettä josta saisi BSF ruuveja vaan ne on pitänyt tilata Englannista.

    Hieman tullut harrastukseen lisähaastetta näiden eri ruuvistandardien kanssa. Ensin oli yksi entisöintiprojekti jossa kaikki ruuvit olivat UNF:ää, sen peruja on sitten tallissa hyvä valikoima UNF ruuveja. Noh, seuraavassa projektissa olikin sitten käytetty UNC ruuveja. Niitäkin on nyt sitten hyllyssä. Tämä nykyinen entisöintiprojekti on sitten BSF ruuveilla, joita tosiaan ei Suomesta juuri löydy. Lisäbonuksena BSF ruuvien kannat ovat erikokoisia kuin muissa tuumaruuveissa joten ne vaativat omat hylsyt ja kiintoavaimetkin.
     
  18. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Juu, noita ei taida löytyä bilteman valikoimasta. Taisivat joskus 50-luvun lopulla luopua noista, ja siirtyivät "ameriikan tuumasiin".
     
  19. kabu

    kabu 1st gear

    Ennen toista maailmansotaa valtaosa brittilaisistä autoista, moottoripyöristä sun muista tuotteista käytti BSF ruuveja. Sodan aikana sitten selvisi että on hieman hankalaa kun liittoituneiden armeijan käyttämissä laitteissa oli käytössä erilaisia ruuveja. Näin ollen monet sotatarvikkeita valmistaneet brittiläiset tehtaat siirtyivät käyttämään amerikkalaisia UNF ruuveja. Valtaosassa sodan jälkeen tehdyissä brittiläisissä autoissa on käytössä UNF ruuvit. Jotkut pienemmät tehtaat, kuten esimerkiksi tuo minulla tekeillä oleva Singer, käyttivät edelleen BSF:ää. Käsittääkseni myös aika monessa 50-luvun brittiprätkässä on edelleen BSF kierteet.
     
  20. Quest

    Quest Gearhead

    Mulla on yhdessä vehkeessä Withworttia, Bsf:ää, cycleä, UNF, UNC ja millisiä kierteitä ja kaikki tehtaalta lähtien. Kiva purkaa osiksi ja sinkata hilut, sitten alkaa sovittelu. Etenkin jos ei ole merkannut mikä on mistäkin :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!