'73 Camaron etuvilkut/parkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Malibu'67, 3.7.2007.

  1. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    Auto on tuotu jenkeistä, joten on keltaiset etuparkit saman lasin alla kuin vilkutkin ja taitaa olla sama polttimokin. Näin taitaa olla noissa kaikissa sieltä päin tuoduissa vehkeissä.
    Kysymys kuuluukin, että mikä olisi paras tapa muuttaa nuo tuollaiset Suomen sääntöjen mukaisiksi? Kun vain valkoiset parkit on sallittu eteenpäin ja ainoastaan vilkut saa olla keltaiset. Kai näitä joku on muutellut?
     
  2. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Ostat uudet lähivaloumpiot, joissa on parkki sisällä ja vedät tuosta alkuperäisestä parkista virran niille. Täten alkuperäinen parkki toimii vaan vilkkuna. Näin ite tein '74 Trans Amiin ja hyvä tuli.
     
  3. Campala

    Campala Gearhead

    Vaihda kirkas polttimo keltaoranssin tilalle.
     
  4. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    Tuo ei onnistu kun on keltaset lasit niissä lampuissa.

    Tuo HRA-47 ehdotus olisi kyllä toimiva, hieman hintava vaihtoehto ainoastaan.
     
  5. Campala

    Campala Gearhead

    Enpä ole keltaisia laseja nähnytkään. Kirkkaita saa kuitenkin uusiakin ja kannattaa kysellä jos jollekin on jäänyt yli. Std vai RS?
     
  6. Selli

    Selli Gearhead

    Mullon -78 ja oli sama onkelma ja tein sen noin niinku hra-47 kirjoitti. Mulla oli kans keltaset linssit mutta nyt on kirkkaat ja oranssit polttimot. 7" umpiot ei oo kyllä pahan hintasia esim.motonetissä yms putkissa.
     
  7. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    Std keula siin on. Mitä katselin tuossa viikonloppuna 1970 Suomi-Camaroa, niin kirkkaat lasit siinäkin oli.
     
  8. camaro70

    camaro70 1st gear

    Mulla on 70 Camarossa kirkkaat parkki/vilkunlasit ja valkoiset polttimot - hyvin on mennyt läpi katsastuksessa jo useita kertoja. Viimeksi yritti nuorempi katsastusmies mutista jotain mutta vanhempi tarkastaja sanoi vain "ei näin vanhassa tarvitse" - en vaan muista mikä oli tarkka vuosiluku jossa valkoiset vilkut vielä käy, sorry. eikä ole ylimääräisiä vilkunlasejakaan, ebaysta voisi löytyä aika helposti ja rahti tuskin kahta viikkoa vie...
     
  9. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    Niin tuota sun autoahan mä katselinkin =) Itseasiassa muistin tuon väärin, kyllä mullakin siinä on kirkkaat lasit ja vain keltaiset polttimot. Mutta tuo kiinnostaisi tietää, saako siinä olla valkoiset vilkut, olisi meinaan varmasti helpoin tapa hoitaa tuo.
     
  10. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    1984.
     
  11. Piru

    Piru 1st gear

    Eikös ne umpiot pidä vaihtaa rekisteröintikatsastukseen muutenkin?Vai
    onko tässäkin joku vuosi, jota vanhemmissa kelpaa jenkkimallin umpiot?
     
  12. pantera

    pantera Double Gearhead

    DOT Valot kelpaa 1998 saakka henkiloautossa
     
  13. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    Eipä nuo umpiot tuntuneet häiritsevän katsuria. Tosin toisesta on pitkien lanka palanut ja kun nuo on tuollaiset jenkkien kertakäyttöumpiot, menee ne uusiks kuitenkin. Mutta tuon vilkku/parkki homman ratkaisin jo vaihtamalla polttimot kirkkaiksi ja ne linssit olikin jo valmiiks kirkkaat :oops: Tosin joku neropatti jenkeissä oli maalannut heijastinpinnan punaiseksi, siks kai luulinki niitä laseja keltasiksi, seli seli, onneksi se maali lähti pois nätisti asetonilla.
     
  14. speedy

    speedy Double Gearhead

    -73 Mustissakin pähkäilin tuota valokysymystä, käyn huamena hakemassa kirkkaat vilkkuparkkipolttimot, tosin luultavasti leiman jälkeen vaihdan keltaiset takaisin :odroll: Ostin intialaiset H4 umpiot, kuperat lasit, mukavasti wanhannäköiset uudet, 11.50 kpl.
     
  15. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    Aika edulliset oli sit. Mistä noita löytyy?
     
  16. speedy

    speedy Double Gearhead

    Hajin tuosta lähimmästä autotarvikeliikkeestä, Autopal merkkiset.
     
  17. Turnn

    Turnn Gearhead

    Sain tuohon maahantuontikatsastuksessa hyväksyttävät kirkkaat parkit kytkemällä ne noihin ojavaloihin, ja vaihtamalla niihin 5w polttimot.
    [​IMG]
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jep, 7" umpio on aika edullinen. Mulla on Motonetin Hellat a 20e/kpl. Toki voi myöskin miettiä Pappa-Ladan umpioita Uralin takaa, niiden hinta on vielä edullisempi :lol:

    Hyvä että parkit puhdistui. Jos lasit ovat kuitenkin menneet, niin nyt noita saa jo ihan mukavasti mutta 5v sitten näitä ei löytynyt oikein mitenkään. Parkkien sinkkivaku runkoa ei ole saatavana uutena vieläkään, eikä sitä lampun rosterista kehys-listaa. Eli koeta pitää varovasti sitä lampun runkoa :lol:

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1970-70- ... 8285QQrdZ1
     
  19. Campala

    Campala Gearhead

    Jos en ole ihan unta nähnyt niin Tamraz on EBayssä kaupannut uustuotanto parkkeja (ts. rungot + lasit).
    Uusia laseja näytti olevan Power meetissäkin 400 kurnun hintaan pari.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    RS keulaan ainakin on saatavana uutena koko pakettia, ja itsekin ostin sellaiset OER licenced by GM. Hintaa taisi olla jotain 49usd /kpl.

    STD keulan pitkä lamppuja en ole nähnyt uutena. On hieno juttu jos niitä saa sillä yleensä nuo ovat aika rapeassa kunnossa. Erityisesti jos autolla on takanaan pitkä historia pohjoismaissa niin nuo ovat saaneet kosteutta & tiesuolaa.

    Laitetaas vielä yksi kuva aiheeseen liittyen kun tuli leikittyä digikameran kanssa tallissa.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!