DRAG RACE JA POWERPARK

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja coupepe, 8.7.2007.

  1. coupepe

    coupepe 1st gear

    Näin tässä unta et powerparkissa ajettais drag race kisoja.
    Kyllä olis hulppeat alueet niin katsojille kuin KILPAILIJOILLEKKIN.
    Ruokalat, hotelli , huvipuisto yms. Ratahan sieltä vielä puuttuu , mutta ei liene ihan mahdoton hanke pohjanmaan pojille!
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Hyviä unia :D

    Ilman muuta rata powerparkkiin!
     
  3. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Niin,ja katettu rata vielä,ei haittais vaikka sataiskin vähä.
     
  4. Frantic72

    Frantic72 1st gear

    Olishan se euroopanlaajuisestikkin melkosen tyylikäs paikka...PowerPark Nitronationals,kuulostaa aikas mageelta.. :D ..Kyllähän Jormalla varmaan rahaa löytyis radan rakentamiseen,ku vaan joku/jotkut osais asiaa informoida eteenpäin...Jo pelkästään sm-kisojen pitämiseenkin tarttis saada uusia ratoja.Kalajoki,vaikka hieno paikka onkin,niin radan lyhkäsyyden kannalta syö kyl monien katsojien mielenkiinnon,ku ei pääse ajaa koko matkaa kovemmilla vehkeillä...
     
  5. Jaka

    Jaka 1st gear

    Kyllä tilaa varmasti löytyy ja jos ei löydy niin Alahärmän kunta hommaa sitä Jormalle vähän lisää. Rahasta ja markista se ei varmaankaan jää kiinni.
     
  6. ammattikatsoja

    ammattikatsoja 1st gear

    Joo 400metrin suora ja 800metrin jarrualue loivaan ylämäkeen.
    Jokunen tuhat istumapaikkaa , ja tiimeille kunnon varikot (elikkäs sähköä kaikille) . Paikkahan olis hyvä jos sataa vettä niin ei muutakuin vuoristoradasta vauhtia! Ei tarvis tiimienkään busseissa istuskella.
     
  7. ruostekasa

    ruostekasa 1st gear

    Tuos olis kyllä nyt Jormalla "markkinarako" laajentaa kun jo jenkkikansa on tottunut muutaman vuoden Härmässä käymään ja Waasassa on tilanne mikä on. Äijähän on tunnetusti aika moinen tekijä ja aikaansaaja kun sille päälle sattuu. Lisäksi taitaa jälkikasvukin olla aika vauhdin nälkäistä porukkaa..

    No täs unes on tietenki vähä oma lehemä ojas ku mulla tulis matkaa raralle alle 50km :)
     
  8. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll:
    Mulla olis sellainen käsitys että Vaasan ratahanke etenee koko ajan, kaikessa hiljaisuudessa.. Siitä vaan ei niin kovaan ääneen huudella ennenkuin traktorit puskee mättäitä kumoon.

    ..ja olishan siellä vieläkin käytettävissä tuo 1/8mile rata! :wink:


    *vai oliko tämäkin jotain kaunista unta..* :poff:
     
  9. kime2

    kime2 Gearhead

    Vaasan(kin) 1/8 milekin kiinnostais...
     
  10. Jaka

    Jaka 1st gear

    Adressia vaan Jormalle väsäämään niin täältä tulee ainakin yksi ääni radan puolesta.
     
  11. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Niin no moni on puhunu että tarttis saada se pohjammaalaanen innostuun .. onko kukaan sille ilmassu asiasta mitään ? esim. kyyti jossain autossa... jos vaikka sopis että johonki OL:n tai peräti jonku Pro Stockin kyytin yks lähtö...kai sellanen olis järjestettävissä. Sais varmasti ukon innostuun hommasta ... niin ja ohan meillä se taksikin. kerätään kolehti ja lähetetään lippu sille 8)
     
  12. maunu

    maunu 1st gear

  13. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    hmm... toi ei nyt kyllä ollu ihan sitä mitä mä tarkotin *nauraa* kyllä suomalaiset on sitten hulluja :rotfl:
     
  14. coupepe

    coupepe 1st gear

    1/8 mile = tynkä kisa . Ei semmosia. Vaan oikein kunnon pitkä ja pro luokat kehiin. Ja onhan se hienompaa seurata kuinka stokkerit ja muut super ryhmät
    osuu indeksiin. Tarkoitan et hienompi verrata esim ruotsin kisojen tuloksiin !
     
  15. Jaka

    Jaka 1st gear

    Tietääkö kukaan missä vaiheessa se suunniteltu 10-kerroksinen hotelli on? Onko siitä jo päätöksiä tehty että aletaanko sitä rakentamaan ja koska?
    Siitä tulisi mahtava maamerkki! Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan Alahärmään, sehän on varma että ideat ei lopu kesken.
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ookko paljo kayny 1/8 milen kisoissa? Ajaas tai edes kattoos?
    Vedin ite pari 1/8 milen kisaa Ruottis ja nahny muualla useita noita ''tynka''( :mad: ) kisoja. Musta ne on hyvia kisoja kun kerrankin ei tieda joka luokasta voittajaa valmiiks. Tai eihan sita ny 1/4 milellakaan aina tieda, mutta tossa tulee kuskille enemman painoa. Ei siis fyysisesti :soosoo: :rotfl:
    Kaikille indeksi luokille loytyy kylla 1/8 milen indeksit tota varten. Olisko olle SC 5.7s ja SG 6.4, tai jotain tommosia :odroll:
    Asiallista kattoo kun ProModit vetaa piirun paalle 4s ja 300 kintaalla maaliin :eek: ja maaliviivalla autoilla eroo muutama sentti!
     
  17. Frantic72

    Frantic72 1st gear

    Missäs kisois ProModit on ajanu 1/8 mailin..?
     
  18. gremlin

    gremlin Gearhead

    Vasterosissa, kyllakin TopDoorSlammer nimella mutta samoja autoja seka Floridassa Moroso Dragwaylla Palm Beachilla ja Sunshine dragstripilla Tampa/Clearwaterissa ja Macon Dragwaylla Georgiassa niita on tullu ihmeteltya.
    Ja varmaan jossain muuallakin mut en nyt just muist misa :odroll:
     
  19. Frantic72

    Frantic72 1st gear

    Niin,kyl sitä itekkin on morosos 1/8 kisoja tullu kateltua,mut suomes niitä ei näe.. :odroll: ...ja kun ny keskustelun aihe on toi Powerpark ja sinne haaveiltava drag trippi niin haaveillaan nyt sitten kunnolla ihan täysmittasta rataa... :wink:
     
  20. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, pikkusen meinas ponpata sivuraiteelle naa jutut :rotfl:
    Muistasin kyselleeni tasta asiasta joku vuosi sitten Lilbackan Jukalta(?), sillon kun se oli Jaskan kans touhuumassa noita nitro-sikoja, niin se tais sillon sanoo etta siella ei ollu mitaan kiinnostusta kiihdytys rataa kohden :cry:
    Toivottavasti olis mieli muuttunu vanhalla patruunalla :-?
     

Kerro tästä muillekin!