1973 malibun vilkku + virtalukon toiminta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jonimac, 24.7.2007.

  1. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo. en hirveästi ole pelannut yleensäkkään sähköjen kanssa autoissa kun ne on monesti toimineet ilman kummempia rassauksia :eek: mutta nyt tuli vähän tenkkapoota eteen.

    eli auto 1973 malibu ja vilkku toimii vain vasemmalle puolelle... ja sekään ei kunnolla eli jää vilkun valot päälle kokonaan eikä räpsä. relettäkin vaihtelin hyvään käytettyyn mutta ei tuonut muutosta. oikealle päin ei vilkku yritäkkään syttyä eikä rele napsu.

    mistähän lähtisi vikaa paikantamaan ?

    sitten vielä virtalukosta. mistähän löytyy piuha josta tulee startin herätevirta ? eli kun virtalukkoa kääntää viimeiseen asentoon josta se ponnahtaa takaisin päin kun avaimen löysää ? pitäisikö olla siinä kammassa mikä tulee sitten kiinni ratiltapäin tulevalle kammalle ?
     
  2. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Startin herätevirta ( taisi olla violetti johto) on siinä johtosarjassa, joka päättyy rattiputken yläpinnalle olevaan katkaisimeen. Johdot ei jatku siitä ratillepäin. Ratillepäin jatkuva johtosarja on vain vilkkukatkaisijalle.
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    minkä värisenä lie lähtee sieltä katkaisijalta eteenpäin ? lukko kyllä toimii normaalisti mutta mistään en ole vielä konehuoneesta virtaa löytänyt siinä asennossa kun yrittää "startata"
     
  4. cba

    cba 1st gear

    Ainakin mulla 74-mallisessa oli siellä kuskin jalkatilassa tulipeltiä vasten startille rele. Muistaakseni siinä pitkien valojen katkaisijan yläpuolella.
     
  5. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo tiedän missä vilkkurele on kun se on siinä sulakerasiassa kiinni.

    sitä en vielä älynnyt katsoa että jos on hätävilkut vahingossa päällä niin vilkut eivät toimi ? se ainakin seuraavaksi pitää katsastaa...
     

Kerro tästä muillekin!