Koff Mustang

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Trailblazer, 27.7.2007.

  1. soiska

    soiska 1st gear

     
  2. Trailblazer

    Trailblazer 1st gear

    Onkos semmonen viritys sitten laiton, että kun noissa jenkeissä on noi tuplapakkivalot, niin sinne kaksoispolttimon, jolloin se toimisi sekä vilkkuna (oranssi) että pakkivalona (semmoisia on saatavilla jenkeistä), jolloin noi orkkis punaset vilkut muuttais tuplatakasumareiksi?

    Jos Suomessa on virallisesti maahantuotuja jenkkejä ja sitten yksityisten maahantuomia ja virallisissa on eurotakavalot (keltasilla vilkuilla) ja muissa alkuperäiset jenkkivalot (punaisilla vilkuilla) niin saako näihin virallisiin vaihtaa takaisin orkkisjenkkitakavalot punaisilla vilkuilla?
     
  3. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear


    OT:Kaverilla muuten tuo -64 Parisienne nykysellään, joka tuolla sivuilla näkyy.
     
  4. stangrider

    stangrider Gearhead

     
  5. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mustang-klubin Fun Run piti taukoa Merikadulla lauantaina ja siellä arvottiin kyytiläisiä pikku pyrähdyksille tuon Koff Mussen kyytiin.
     
  6. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    on se aika jännää, että amerikassa miljoonat autot tulevat "toimeen" noilla valoilla, eikä ongelmia ole. mutta täällä vaaditaan se e kirjain. ilman niitä autoa on vaarallista käyttää??????
     
  9. Trailblazer

    Trailblazer 1st gear

    on se ihme... ja Ruottissa saa jälkiasentaa Xenoneita, että liikenneturvallisuus paranee, Suomessa pitää ajaa himmeillä lyhdyillä...
     
  10. HemiRam

    HemiRam 1st gear

  11. Trailblazer

    Trailblazer 1st gear

    komee rukki


    (vaikka rotke onkin..) :D
     
  12. Namekki

    Namekki 1st gear

    hehheh

    Srt 10 on Sunnuntaista 14 lokakuuta --- torstaihin asti nähtävillä joensuussa
    pilisautona :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!