Tummennus kalvoista.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja msjn, 7.8.2007.

  1. msjn

    msjn 1st gear

    Pitäis nuo Vanin Takalasit tummentaa. Uskaltaisko joku suositella jotain kalvo merkkiä? Foliatec ja 3m vissiin ainakin hyviä?
     
  2. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Ovat erittäin hyviä. Myös Suntek on todella hyvää kalvoa.
     
  3. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Jos olet vasta-alkaja ÄLÄ osta Gilaa..
     
  4. Jasse

    Jasse 1st gear

    Vanin takalasit nyt tummentaa kuka vaan ja vaikka elmukelmulla, suoriin pintoihin on helppo lyödä kalvoa kuin kalvoa. Jos vielä saat ne irti kalvotukseen niin homma helpottuu vieläkin. Ja turhille mussuttajille että en todellakaan meinannut että liimalasia kannattaa irroittaa, mutta jos on saranoidut ikkunat niin irti vaan ja avot on helppoa. Suomeksi = onnistunee kalvolla kuin kalvolla.
     

Kerro tästä muillekin!