Lasikuituosia, ja laadukkaasti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Henkseli, 10.7.2007.

  1. FNB tuning

    FNB tuning 1st gear

    perinteisesti hieman "nitkuvat" autonrungot vaativat sika liitokset lasikuiduille, muuten maalit lohkeilevat
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Aijaaha. Nyt täällä jo paikataan rungotkin lasikuidulla..? :eek:
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ite leivoin hartsilla ton scoopin kiinni, ja sisäreunasta tiivistin sikalla. Noi liimat on todella tylyjä voimaltaan, en esimerkiks käuheesti näkis järkee alkaa jotain lokasuojan kaaria enää hitsailemaan; parin sentin limisauma, liimaa väliin ja kii. Ei vetele, ja pysyy kiinni ja on vähintään yhtä vahva kun hitsaamalla.
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Noin voi tosiaan kaaren hyvinkin laittaa kiinni ja paljonhan noin niitä kuulee vaihdettavankin,muutamalla niitillä ensin kiinni tai paremminkin kohdistaa niiteillä ja sikaliima väliin ja kuivuttuaan on tosiaan melko siisti,mut hitsaus on aina kuitenkin se lujempi vaihtoehto mut ei aina välttämättä parempi kun monestikaan ei kohtuudella pääse suojaamaan sitä toista puolta maalilla tms,mut kun laittaa liimaa reilusti väliin niin se leviää sinne toisellekin puolelle ikään kuin kosteus eristeeksi.
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    käsinhän nuot varmasti laminoidaan !!!
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    kävi eilen aamupäivällä hakeen mikolta cudan konepellin ja sixpakkki scoopin,työnjälki erinomaista,ainoastaan konepeltiä pitää hieman hioa koska tehty kahesta palasta johtuen siitä ettei peltiin ole oikeaa muottia kiitos sipoon poikien. :D :D
     

Kerro tästä muillekin!