1967 Coronet2dht

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja JouniK, 10.8.2007.

  1. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    Voi olla juu, sen verta kiireellä olen sen kahdesti bongannut etten tosiaan ollut mitenkään varma sen vuosimallista tahi tosiaan edes ovien määrästä. Mutta kovin on kaunis peli, onkos siinä mikä kone? Hieno metelikin siitä lähti... :D Hassua ettei oo yhtään kertaa aiemmin osunu edes vahingossa samoille reiteille mun kanssa :(
     
  2. kickdown

    kickdown Gearhead

    Sellanen muistikuva on et joku olis puhunu että siinä ois 360 ja jonkun näkönen ruisku, saa oikaista jos jollain on parempaa tietoa... Jokatapauksessa tota korimallia ei liikaa näe!
     
  3. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    näin on, by the way, en ole tainnut törmäillä sunkaan darttiisi, vaikka tässä ihan lähistöllä asunkin ja lahdessa tulee melkosesti pyörittyä.
     
  4. kickdown

    kickdown Gearhead

    No tänä kesänä sitä vaaraa ei ole ollu, ajopäivät taitaa voida laskea yhen käden sormilla...
     
  5. pontso

    pontso Gearhead

    se nl on kaverin peli ja on ollu sillä visiin jo 25v ja hänellä aikaisemmin liikenteessä kesät talvet lukuun ottamatta kahta kunnostus sessioo. koneen kokoo en muista mutta siinä on holleyn ruutta, ja pelaa kuin junan vessa
     

Kerro tästä muillekin!