nakuttaa kylmänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 26.8.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    voorrtin 289. nakuttaa kylmänä mutta kuumana ei mtn ääniä. Mikä mahtaa tehdä äänet? Päässä ei pitäis ainakaan liika nakuttaa tai luistaa...
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Venttiilinnostaja? Mulla Chevyssä sama jutska, niin kauan kun vaan pikkusen kylmänä naputtaa niin naputelkoon...
     
  3. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Kuinka kauan aikaa nakutus kestää?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    entäs jos kuuluu vienoa naputusta välysten säädönkin jälkeen (chevy 305), onko joku keinuvipu tiensä päässä vai jopa venttiilissä jotain?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nakuttaa hetken kylmänä,pari minuuttia ajoa,niin loppuu...
     
  6. RivO

    RivO Gearhead

    Se johtuu jostain nostajasta eikä ole vaarallista, jos et ryntäyttele sen parin minuutin aikana paljoo, öljyn paine ei vaan kerkee siihen nostajaan tarpeeks nopeesti. Mulla on sama vika ja joskus naputtelee, joskus ei.
     
  7. Lettu

    Lettu Gearhead

    mullon chevyn 305:ssa sama juttu jos kylmänä oikeen polkasee, nakuttaa ja musta savu vaan pölähtää. Lämpimänä toimii ok.
    kaveri neuvo että hydrauliset nostajat aiheuttaa tota kun ikää kertyy..
    ajaa vähän maltillisemmin kunnes kone on lämmin ni nou hätä
     
  8. KajS

    KajS Gearhead

    Lettu kirjoitti: ...ajaa vähän maltillisemmin kunnes kone on lämmin ni nou hätä
    ...

    Tuohon pitää suhtautua vakavasti, onhan kyseessä Auton Moottori. Jos olisi ollut ooppelista kyse, se olisi "ominaisuus".
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    voi johtua nostajien pikeentymisestä.tohon voi autaa jokin pesevä öljykin tai on kait olemassa lisäaine jonka pitäisi autaa.mulla itellä oli joskus rooverissa tällasia nakutus ongelmia.siihen vaikutti öljylaatu.terveisin kryofiili
     
  10. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    joku nostaja tukossa ja ei oikein halua täyttyä. Uudet öljyt ja reilusti kenkää niin saattaa lähteä toimimaan. Musta pöllähdys ei taida tulla nostajasta kylmästä koneesta johtuvasta ylimääräisestä pensasta.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voi olla myös mäntä. Välyksen kasvaessa on tavallista että kylmänä naputtaa. Sama juttu, niin kauan kuin ääni lähtee lämpimänä ei syytä huoleen.
     

Kerro tästä muillekin!