Eteläpohojanmaan jenkkiharrastajat, kokoonnutaan!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jokeri, 10.4.2007.

  1. jantsa

    jantsa 1st gear

    joopa joo kunnos on viälä.. tullahan tullahan kun se perjantai ny vaan koittas..
     
  2. bbford

    bbford Gearhead

    Nyt on kalkkunas vakio kruising tekniikka vaihdettuna niin pakkohan sitä tulla paikalle. Vielä kun soosit pysyis sisällä ja nokan sisäänajo onnistuis.
     
  3. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Nii joo! Huomenna taas pelipaikalle!
     
  4. hannux

    hannux 1st gear

    Olen tulossa paikalle!
     
  5. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    bastard is coming too :D kun on nua uuret erikoos maalauksekki :wc:
     
  6. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

    Täytyy sit ilmaantua paikalle matkustajana ,kun toi dödzi ei jaksa enää toimia :(
     
  7. pile

    pile Gearhead

    miitingit oli ja täytyy sanoa että aina vaan ja vieläkin te kaikki jotka nytkin olitte paikalla teitte tuosta illasta taas unohtumattoman.kiitos kaikille jotka tänä kesänä olitte paikalla. ens kesänä jatketaan .
    en tierä vielä mennäänkö millä mallilla mutta tierotetaan niistä hyvissä ajoin keväällä. kiitos vielä kaikille tasapuolisesti.
     
  8. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    kolmeen ekaan cruisinkiin en päässyt, aina jotain muuta menoa. mutta nyt osu ja uppos. mainio vapaa muotoinen tapahtuma. ensi kesää odotellelen 8)
     
  9. Trexem

    Trexem 3rd gear

  10. Bullit

    Bullit 1st gear

    ekaa kertaa paikalle päässeenä,ihan mukavasti porukkaa/autoja..mutta se cruisin´lenkki oli joku "high speed"versio :-? mihinkä kiire?vai eikö autot kestä köröttelyä? :eek:
     
  11. pile

    pile Gearhead

    joka kerta ollaan valittu umpimähkään joku paikallaolioista vetäjäksi ja ehkä se on joskus hiukan vaikeaa pitää tarpeeksi hirasta vauhtia yllä sekin on tottumiskysymys kun ajaa keulilla mutta eikös pääasia nyt kumminkin toteutunut eli porukkaa saatiin kasaan ja ruisingille.
     
  12. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Kiitoksia omastakin puolesta kaikille paikalle vaivautuneille.
    Ens vuodelle tarttis varmaan tuota kokoontumispaikkaa vaihtaa kun meinaa tuo lidlin parkkis olla perin pieni tälle automäärälle. Myös cruisingreitissä on hiottavaa. Nämä puutteet oli selvillä jo heti ensimmäisen kokoontumisen jälkeen, mutta ajateltiin ettei kannata lähteä vielä muuttamaan mitään, että tapahtuma kerkeää ensin vakiinnuttamaan ittensä ennenkö ruvetaan kummemmin säätämään.
     
  13. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    liikenne valot sotkee ton letkan vauhdin kun joutuu ootella valoissa pari kolme minuuttia ja sitten yritetään ottaa letka kiinni niin siinä on taasen kortinlähtö lähellä. ja liikennevaloja letkan varrelle mahtuu useita.
     
  14. PauliP

    PauliP 1st gear

    Kattomassa käytiin, hienoja autoja todella paljon. Vaikka se letka hajosikin, niin olihan se hyvän näköistä kun oli komeita autoja joka puolella iltavalaistua kaupunkia.
     
  15. Cowboy``

    Cowboy`` 1st gear

    Jep, mukavaa oli taas ja alkaa jo muutamat naamat tulla jopa tutuiksi, ja se on mukavaa se. Että ens kesää odotellessa!

    tais pari kaveria saada jenkkiautokärpäsen pureman... saa nähdä...
     
  16. starcraft

    starcraft Gearhead

    Kävimme myös pyörähtämässä ja täytyy sanoa että näytti hyvälle. Ens vuonna uudestaan.
     
  17. v-kasi

    v-kasi 3rd gear

    Koska taas mennään? Nyt tulevana lauantaina (3.5-2008) olisi kauppiksen pihassa jonkunlainen näyttelytilaisuus. Itse olen sinne jo ilmoittautunut, mutta olishan se hienoa esitellä pohojanmaan kalustoa oikeen kunnolla! 8) Ei muutakun mukaan vaan!! KTS. linkki: http://www.pohjanmaancarshow.eu/
     
  18. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Idea on ihan hyvä, mutta harvassa vaan taitaa olla sellaiset näyttely kuntoiset / tasoiset autot. Omakin auto kuuluu lähinnä festari&käyttöauto luokkaan ja niitä täälä pohjanmaalla kyllä piisaa.
     
  19. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Oma roppelo ja tallikaverin auto menossa näytille.Mopari ajetaan ja letukka viedään trailerilla.Harvinaista herkkua siis nähtävissä kun yleensä meidän tallissa tuo kuvio menee toisinpäin :poff: :poff: :poff:
     
  20. v-kasi

    v-kasi 3rd gear

    Tuo on kyllä nähtävä! Se on justiin sitä herkkua, kun letukka on trailerilla.... :lol:
     

Kerro tästä muillekin!