miten maalipinnan saa pysymään entisellään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja qaali, 19.8.2007.

  1. qaali

    qaali 1st gear

    nyt kun talvi lähenee ja joutuu auton laittaa talvi säilöön. niin millä konstilla maali pinnan saa pysymään hyvänä talven jäljiltä onko konsteja?
    entä saako hyvän maali pinnan sitten takaisin esim vahalla?
    tyhmiin kysymyksiin on kiva saada hyvä vastaus heh...
     
  2. onre

    onre 3rd gear

    Riippuu monesta seikasta. Huolellinen pesu ja vahaus ennen talviteloille pistämistä on hyvä idea. Missä sä säilöt, sisätiloissa vai pressun alla? Jos pressun alla, järkkää hommat niin että pressu ei pääse tuulen sitä riepotellessa hiomaan kulmista maaleja pois, ja vieläpä niin että ilma pääsee kiertämään auton ympärillä. Toisinaan mietityttää että oiskohan melkein varjoinen paikka taivasalla parempi kuin pressu.
     
  3. Denny Crane

    Denny Crane 1st gear

    Riippuu paikasta. Mulla autot seisovat ( kilvissä yhä olevistä pisin 7:tä vuottaan) mäntyjen tai koivujen alla/ läheisyydessä. Niistä tippuu, mahlaa, pihkaa, neulasi, lehtiä ja muuta paskaa sen verran vuodessa, että pressu on poikaa. Toki pressu on irti pinnasta, kiitos kattotelineiden, rimojen yms.
     

Kerro tästä muillekin!