chevy aapuva jäähdytinneste meni vähiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jpanu, 28.8.2003.

  1. jpanu

    jpanu 1st gear

    Kun nyt ei muista yhtäkkiä, onko vaarallista, jos jäähdytinneste menee niin vähiksi, että se säilön menoputki on paljaana, eli siis oliko se vaarallista, että jäähdytysjärjestelmään pääsee ilmaa? ... jos on , niin mitä tehä ... ?

    Se vuotopaikka sitten taasen toinen asia, tod näk uus asennettu lohkis ehkä mahollisesti vuotaa ...

    Sori nyypo kysymys, mutta ei muutakaan paikkaa keksiny...

    Olikos muuten jollain sitä linkkiä webbisivulle, jossa oli esmes caprice classicin huolto-ohjeita ihan livenä (eli annettiin merkki ja malli ja vm ja johan rokkas)
     
  2. Lettu

    Lettu Gearhead

  3. KajS

    KajS Gearhead

    Ei se lohkolämmitin välttämättä vuoda, kun olet sen taitavana poikana oikein asentanut. Jäähdytysjärjestelmän ilmautuminen vie aikansa. Katso, että vesi kiertää myös lämppärin kennossa.

    Ja kiristä vesiletkujen klemmarit sopivasti, ne saattavat löystyä ja sitten on "kummallisia" vuotoja. Dodgessa sai puoli vuotta letkujen vaihdon jälkeen veivata jokaista klemmaria kireemmälle, ja juuri alavesiletkussa oli "vuoto" eli löysä klemmari.

    Sitten vasta huolestutaan ja aletaan kurkkia vesipumpun Weep Holea, kannentiivisteitä ja sellaista.
     
  4. Lettu

    Lettu Gearhead

    omassa caprisessani ihmettelin kans että mihinkäs ne nesteet katoaa. toinen mystinen juttu oli nopeasti sisäpuolelta likautuva tuulilasi. syyksi taitaa olla paljastumassa vuotava lämppärin kenno. Glykoli vissiin höyrystyy tuloilman mukaan ja sotkee ikkunan.
    purkuhommiksi menee
     

Kerro tästä muillekin!