taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    V8 Magazine Sokoksella 5e tarjouksessa. Lehti ei ole vielä kolahtanut ees mun postiin - alkaa kyrpimään tää touhu. Postinkantajaa ekana turpaan :rotfl:
     
  2. hauta

    hauta 1st gear

    Eipä ole täälläkään näkynyt kuin lehtipisteiden hyllyisä.Soitin kustantajalle ja kysyin mitä v:ttua.Muija selitti että jakoautot hakee ne painosta samaan aikaan kuin me postitettavat lehdet tänne.Jakoautot jakaa lehdet lehtipisteisiin ja näillä kun on rajalliset säilytystilat niin lehdet laitetaan hyllyyn yleensä ennen julkaisupäivää ja me täällä vasta postitellaan lehtiä.Siitä viive.Mutta ei kyllä käy oikein tilaajan tajuntaan tälläinen silmään kuseminen.Luulisi olevan helppoa antaa lehdet jakoautoille vaikka viikon viiveellä niin kerkeisivät postittaa lehdet varmasti ensin tilaajille.
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Oliko tässä numerossa Alastaron Kamasa Tools Natseista juttu vai oliko edellisessä?
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Vittu! ei oo mulle tullu lehteä :mad: Ja näkyy olevan jo kaupanhyllyissä :odroll: Nyt saa sit viikonlopun yli odotella :mad: :argue: :wc:
     
  5. Jasca

    Jasca 1st gear

    Täst samast aiheest oli uusimman Spinnerin kohdallaki juttuu. Niiden chief vastas: http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 822#945822
     
  6. Make.S

    Make.S Gearhead

    Hyva lehti. Ei loytynyt juttuja turpotetuista euroista/japanialaisista mutta ameriikan malmia ja tapahtumia yllinkyllin. 8)
     
  7. arrakis

    arrakis 1st gear

    Täytyy varmaan ostaa tallille kimppalehti, kun ei oo mullekaan vielä tullut, saakeli! :mad:

    Kyllä toi ottaa pattiin, et jos kerta lehden tilaat, niin olis se nyt pakko tilaajalla olla ennen kuin jossain Sokoksella tarjouksessa! :soosoo: :mad:
     
  8. PauliP

    PauliP 1st gear

    On se Cutlass hieno, todellinen kulttuuriteko entisöijältä. Olisi ollut ehdottomasti keskiaukeama ainesta se takaviistosta otettu otos, todella kaunis auto.

    Kummastusta herätti se muskeliautojen "lyhyt oppimäärä-juttu". Buickin ja Oldsin 455cid- superautot oli kuitattu parilla lauseella. Tuleekohan jatkossa pitkä oppimäärä. Sen pohjaksi kannattaa selailla vaikkapa GM Muscle Cars kirja. Siinä arvoidaan GM-muskeliautoja ominaisuuksien eikä myyntilukujen perusteella. Juttuun olisi hyvin sopinut kymmen nopeimman tehdasvalmisteisen muskeliauton lista.
     
  9. Ahis

    Ahis Gearhead

    Ihan ok lehti taas, ei tosin ollut mulle mitään ylikiinnostavaa luettavaa (muskelinumero) mutta mukavaa selattavaa, eihän sitä ny aina voi kaikkia miellyttää täysin. Rottelonatsi-yhteiskuvassa näkyy buickin etupuskuri, wau, tonni taas lisähintaa kun on ollut kasissa.
     
  10. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Tosiaan tarjouksessa 5 egee,no parin euron ero mutta saa sillä jo pitkän kaljan marketista.
    Husson projekti hieno ja samoin olds.
    Niin se vaan on jotta kun ikää tulee lisää niin kunnostaminen kestää pitempään sama se on kusella käynnin kanssa.
     
  11. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    taas uus v8

    Kerrankin tuli v8 ajoissa mutten vaan oo vielä joutanu lukemaan.Muutamia kertoja on ollu lehti sen näkönen että on luettu jo jossain muualla ensin ja tullu siks myöhässä.Kaupallista paskaahan nuo kasit on ollu viime aikoina,ikävä kyllä. En vielä kuitenkaan tilausta lopeta.
     
  12. impala67

    impala67 Double Gearhead

    veekasi saapui lopultakin eilen. aika ohkanen nro, vaikkakin sisällössä ei erityisempää rutistavaa. joissain jutuissa vaikuttaisi kuvien sommittelu jääneen kokonaan... hienoa että olivat ehtineet saada rodinatikoista kuvia lehteen vain parin viikon sisään lehden painamisesta! hienohomma että tapahtumista oli paljon raportteja.

    mua ei hämää kuvien laatu tai pokkarikuvat muuten, mutta jos niitä kuvia pitää isokokoisina laittaa, silloin niiden pitäisi mun mielestä olla tarkempia. jos kuvan laatu ei kestä suurentamista, sitä ei pidä suurennella.

    husson jaska musta sallengeri oli kyllä ehkä hienoin peli- hienosti personoitu muskeliauto- vaikka shällenkereitä on nähty muuten kasissa ihan tarpeeksi aikojen saatossa enkä niistä itse niin perusta... mutta hieno yksilö!
     
  13. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Big Wheelsistä ei sitten ollu mittää kuvia, ei edes mainintaa ko. tapahtumasta..? Ja Old Timer Run -"juttu" oli kyllä taas melko nysä...
    Muskeliauto-artikkeli oli niin suppea että melkeen olis voinu jäädä tekemättä jos ei edes Buick/Olds mahdu tekstiin.

    Mutta nyt tuota lehtee jakso jopa lukea, muutama numero o menny suurinpiirtein suoraan arkistoon.
     
  14. arrakis

    arrakis 1st gear

    Ihan hyvä numero ( kun se nyt vihdoin tuli kotiin...! ).

    Musta Challenger oli kyllä hieno, eittämättä.
     
  15. Simo

    Simo 1st gear

    On se vaikeeta.
    Suomessa "kopioidaan" erilaisia asioita jenkeistä (ei auto), mutta koko asiaa ymmärtämättä halutaan tehdä oma versio tai ei todellakaan ymmärretä, vaikka luullaan.
    Esimerkiksi jossakin päin Suomea otettiin käyttöön maantieristeyksissä neljästä suunnasta olevat kärkikolmiot. Täys katastrofi. Alkuperäisessä, toimivassa, amerikkakalaisessa versiossa on neljä stoppimerkkiä. No eihän ***** kaupungin punikkiliikenteensuunnittelija voi suoraan "ameriikasta" mallia ottaa, vaikka kuinka toimiva ajatus olisi....

    Miten tämä liittyy mm. Veekasilehteen, no esim. haetaan +500 hevosvoimaa '67 nelinelikymppiseen. Tämä tarkoittaa alkuperäiset 350 huomioiden tasan 850 hevosvoimaa. Luulen kuitenkin, että kirjoittaja tarkoittaa Usassa käytössä olevaa tapaa kirjoittaa 500+ hevosvoimaa, joka taas tarkoittaa epämääräisempää yli viittäsataa pollea.

    Vastaavaa näkyy, kun kirjoitellaan ihmisten iästä. Joku hakee seuraa esim. +viiskymppisestä, eli voisi olettaa, että hakijallakin on jo jonkin verran ikää, vaikka tuo 50 ja hakee seurakseen satavuotiasta..
    luultavimmin haussa on kuitenkin jotain muuta.

    Mitäs väliä tälläkin sitten on, mutta silti ärsyttää :D
     
  16. TTA

    TTA 1st gear

    Otti kyllä pahasti silmään vaikken kuvausta harrastakkaan. Muuten ihan jees numero. Tapahtumaraporteissa taas puolen sivun nysiä. Toistaiseksi kuitenkin tilaajana jatkan.
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Veekasin pojilta on tainnu unohtua Alastaron ekan kisan raportti eli Kamasa Tools kokonaan, mä en ainakaan kesän lehdistä mitään juttua löytänyt. V8-magazine drag racing series :D

    Ei noita kisoja nyt niin paljo sentäs ole etteikö niistä jokaisesta vois ainakin pientä juttua tehdä. Vai olisko vaan kertakaikkiaan unohtunu?
     
  18. studio57

    studio57 Gearhead

    nyt sitä ollaan keskiaukeammalla :) ja mieli mukava !!hienon jutun Pauli kirjoitti mun chevellestä ja siitä kiitos !!
     
  19. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Eipä ole kasia näkyny :odroll: Tulee varmaan taas viikon myöhässä :poff: :mad: :argue:
     
  20. jaketin

    jaketin Gearhead

    onko taas tullut uusi kasi :eek: en ole ehtinyt edellistäkään kerkinyt lukea
     

Kerro tästä muillekin!