Hääauto haussa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tug3, 20.9.2007.

  1. tug3

    tug3 Gearhead

    Nyt on mut saatu nalkkiin ja päiväkin on määrätty. Ja jotta tämä tuomion täytäntöönpano toteutuisi tyylillä, niin hakusessa olisi asianmukainen ajoneuvo.

    Ensin kuivaa faktaa:
    - aika : 27.10.
    - paikka : Helsinki
    - kuskilla (Tosin tarvittaissa asiallinen kuskikin löytyy.)

    Ajelutusta kaivattaisiin siis tuolloin 27.10. kello 22:30 Helsingissä Viikistä keskustaan sillain rauhallisesti cruisaillen ja rantamaisemia ihaillen.

    Auto saisi olla tyylikkäämpi ja vanhempi. Mielummin musta ja kromia saa/pitää olla. Rolssit on tyrmätty mersunnäköisinä ja valitettavasti syksy on liian pitkällä ja Helsinki hieman kaukana vm. 1924 Chevylle, joka olisi muuten ollut tarjolla.

    Luonnollisesti kohtuullinen korvaus rahallisessa muodossa ojennetaan auttavan käteen. Ja voisi siihen toiseen kouraan jotain lämmikettäkin löytyä kotiinviemisiks...

    Joskun sinulta löytyy sopiva ajoneuvo(s) ja se vielä 27.10. on liikenteessä, niin ota yhteyttä:

    sähvöpostilla : tuukka piste uusheimo miukumauku iki piste fi
    tai puhelimella : nolla neljä nolla viisisataa ysi kolme ysi kolme
     
  2. tug3

    tug3 Gearhead

    Lisättäköön tuohon vileä pari asiaa, ettei tartte pelätä:

    - Kuskin ei tarvitse erityisesti pukeutua ylihienoon juhlapukuun. Bestmän voi avata ovet, joten kuljettaja voi istuskella sen aikaa autossa (jos vaikka ujostelee).

    - Mitään kiliseviä ja koliseviä härpöttimiä ei autoon tule. Eikä sitä muutenkaan tarvitse sukkanauhoilla, vaaleanpunaisella karvalla, tai "ylilsöpöllä" sydänplakaatilla koristella. Hakusessa on auto, joka itsessään on niin tyylikäs, ettei sitä kehtaa härpäkkeillä pilata.

    - Tilaisuutta ennen (iltapäivästä) kuvautamme itseämme ja mikäli auton omistaja haluaa tällöin tulla paikalla, voin pyytää kuvaajaa ottamaan autostakin edustavan kuvan, josta voin kiitokseksi kaikesta vaivasta tehdä suurennoksen kotisi seinälle.
     

Kerro tästä muillekin!