mittariko poiki (fleetside)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja choppers, 27.9.2007.

  1. choppers

    choppers 3rd gear

    fleetside -91 v6..lämpömittari heittelee nollan ja täyden väliä, ja check gauge vilkkuu ja naksuttelee. tunnistin uusi eikä auta. voiskohan töpselin nyppästä poies jos laittas tarvike tunnistimen/mittarin tilalle. ei ole tullu viel kokeiltua sekoaako miten pahasti jos alkup. tunnistimen piuha irti!
     
  2. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    mun kottero lakkas tekemästä tollasta, ku lisäs vettä.
     
  3. choppers

    choppers 3rd gear

    sekin kävi mielessä, mut vettä on! ellei sit ole ilmaa järjestelmässä, kun toi anturikin on niin "ylhäällä".. pitäs vaan vähä perehtyä asiaan et meneekö tolta anturilta tieto pelkästään mittarille vai ohjaako myös seosta ym..?
     
  4. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Oldsin ccc-systeemeissä on erillinen anturi matolaatikolle ja toinen mittarille. Samanikäisissä muissakin GM koneissa käsittääkseni. Ainakin 60 asteen kutosissa..
     
  5. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tähän onkin mukava kuulla ratkaisu kun mulla on mersussa sama vika.
     
  6. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Ainakin 8-pyttysissä TBI-koneissa näissä pikkareissa on erikseen sender joka lähettää tietoa mittaristolle ja sensor joka informoi boxia.
     
  7. DX

    DX Double Gearhead

    90asteen TBI kuutosessa on erillinen anturi mittarille ja se ei ole se mikä on termarikotelon vieressä vaan jossain muualla, en nyt vaan saa päähäni missä, kuskinpuolen kansi, takana?

    EDIT:
    Nakutustunnistinhan on kuskipuolella sivussa takana, juu että semmosta. :lol:
     
  8. kira

    kira 1st gear

    Terskat,

    Juu, itsekkin sellaisen vaihtaneena.
    Mo aiankin omassa pannussa se luuraa repsikan puolella "ihan silmiinpistävässä kohtaa".
    Sehän on sellainen peukalonpään kokoinen messinkinen tötterö jonka päässä on 3 (tai 4) paikkainen liitin jossa on kytketty vain yksi piuha (vihreä). Vaihtamisessa ei tarvita mitään ihmeellisiä kaluja 21mm tulppahylsy passaa.
    Kyllähän se on herkässä kohtaa pannun kyljessä, eli liitos saattaa olla hapantunut, joka sitten aiheuttaa sitä heilumista. Itsellä se anturi oli vaan poikki (ei pätkinyt vaam viisari jäpitti kiltisti nollissa).

    - Kimmo
     
  9. choppers

    choppers 3rd gear

    kiitoksia vinkeistä..sopivasti viikonloppu aikaa tutkiskella. eiköhän se vika sieltä löydy...ihmisen tekemiähän nää on....ehkä?! :)
     

Kerro tästä muillekin!