Pakokaasun kierrätys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Buikki Palanteri, 30.9.2007.

  1. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Voiko ton pakokaasun kierrätyksen ottaa pois käytöstä tulppaamalla putken ja pakosarjan vai rupeeko herjaa moottorin häiriö valoo??? Kyseessä -95 ford windstar.
     
  2. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Miksi se pitää ottaa pois käytöstä? Ford Windstar kun ei nyt varmaan mikään ralliauto ole.
     
  3. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Ja vaikka olisi , se kierratys on kiinni kaasupohjassa. Kannattaa alkaa leikkimään noiden takaisinkytkettyjen järjestelmien kanssa vähäpäästöisissä autoissa.. voi tulla kaikkea kivaa oheishauskaa, kuten koko auto siirtyä limpmodelle , jolloin kulutus tuplaantuu ja kulku puoliintuun. Ja kiinnostava katsastus, joka päättyy ajokieltotarraan tuulilasissa :poff:

    Lykkyä tykö "virittämisellesi" :poff:
     
  4. Antti P

    Antti P Gearhead

    En ymmärrä minäkään miks pitäis poistaa toiminnasta? Melkein joka ainoa peli joita mulla ollu on joku koettanu räplätä.. Yleensä ovat mulle sit tulleet kun ei enää saa katsastuksesta läpi :D ja monestikkaan ei isoja ole tarvinnu laitella. Mut tuossa dakotassa piti boxi vaihtaa, jonka jälkeen meni läpi katsastuksesta ja kulutus pieneni eikä enää valkoista savua työnnä. Katti on jo ehtiny tuhoutua mut eipä onneks pakollinen. Mikäs oli ajatus että tukkisit sen kierrätyksen?
     
  5. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Siis taisitte käsittää väärin!!! Mulla siis ei oo tarkotus saada tehoo lisää!!! Mut ku kone nyt sattuu olemaan tos päydällä aski vian takii ja ku katoin imusarjaan et minkälaista pikinokipaskaa sen seinämät on täynnä ni aattelin vaa ettei se kovin hyvää koneellekkaa tee et sinne menee pakokaasusta noki ynm. ynm..

    Ja kyl se rupes ransiitinki kulku muuttuu ku otti kierrätyksen pois ja putsas pikkurillin kokoseks noettuneet imukanavat. No ehkä vähä huono vertauskohde ku ransu on kiisseli. Mut kumminki.
     
  6. mustang-70

    mustang-70 1st gear

    Minä tulppasin ainankiin omassa kun etsin vikaa... Ei syttynyt häiriövalo. Tuossa windstarissa ne tuntuu rapakon toisella puolen kovasti tulppaavan noita just tuon likaantumisen takia, jolloin voi alkaa antamaan misfireä koneelle.
     
  7. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Kyllä se mielestäni kannattaa tulpata just ton likaamisen takia.
    Töiden puoleen jopa vaihdettu imusarjoja kun on niin tukkeessa noki+öljy+karstamitälie paskaa.. mut autotkin mitälie.

    Ajan mittaan sellanen sentin paksu kerros imusarjassa ei ole mikään ihme...
     
  8. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Kiitti asiallisista vastauksista!!! Nyt ei tartte lähtee ihan soitellen sotaan.
     

Kerro tästä muillekin!