Kattoverhoilun kiinnikkeistä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja tovesala, 22.5.2007.

  1. tovesala

    tovesala Gearhead

    Olisko kenelläkään mitään ideoita miten tommosen projektin toteuttaa...

    Verhoilun kiinnitysraudat löytyy muttei mitään hajua miten ne on katossa olleet kiinni, mitään ruuveja mulla ei siis ole eikä todellakaan entistä verhoilua malliksi...

    Vissiin mitään ihmeempää äänieristystä ei tuonne pellin ja verhoilun väliin tarvitse?...

    Tietty jos jollain sattuis oleen valmis kattoverhoilu malliksi tai käyttöön niin semmoisen voisin ostaa...
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    kattoa

    65 vallusta kun purin alkuperäisen verhoilun pois, oli siinä 3 kpl "poikittaistankoja" jotka kulkivat verhoukseen ommellun kangasputken läpi. Reunat olivat sullottu piikkireunaisten kiinnikelevyjen väliin. edessä ja takana ikkunatiivisteet olivat reunan päällä. Jotain kuvia löytyy, voin laittaa s-postiin jos apuja.
     
  3. tovesala

    tovesala Gearhead

    Nyt ois tarvetta noiden piikkireunaisten kiinnikelevyjen kiinnikkeille...Listoissa neliskanttiset reiät ja korissa pyöreät...

    kellään tietoa mistä vois löytyä??...
     
  4. tovesala

    tovesala Gearhead

    Vai mitä noihin pitäs käyttää
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Joo lienee samanlaiset "kierrettävät" kiinniikket kuin vallussa. (ainakin kuvauksen perusteella) Poraa pienet reiät ja ruuvaa Wronic ruuvit tilalle. ajaa saman asian.
     
  6. miss duster

    miss duster 1st gear

    Näin tekisin myös minä.
    Ja rosteritangosta saat puolentunnin työllä taivuteltua kattoverhoilun jäykiste tangot helposti ja halvalla. itellää 76 fury suburban ja tein siihen kattoverhoilun kans ite.
    et jos jotain kysyttävää on ni laittele vaikka yv:tä
     

Kerro tästä muillekin!