Mistä lämpötolppaan mahtuva kellokytkin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Carmo, 10.10.2007.

  1. Carmo

    Carmo Gearhead

    Tavoitteena olisi löytää kellokytkin, joka mahtuu lämpötolpan kannen alle niin, että kannen saa kiinni asti. Tolpan kotelo on sellainen muovikuorinen ja kohtuullisen tilava (ei siis mikään metallinen 70-luvun ahdas purkki). Markettien perusmallin kello ei silti mahdu kannen alle jos lämppärin johto on kiinni --> kotelo täynnä vettä tai räntää.

    Eli onko joku nähnyt esim sellaista kellokytkintä, jossa johto lähtee alaspäin?
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Voiko siihen virittää uppoasennusajastimen.

    Sellainen löytyy clas ohlsonilta. tuotenumero 32-8934 hinta 24,50 e

    ja tietysti myös oikeista sähköliikkeistä löytyy kiinteitä ajastimia jotka vievät vähemmän tilaa kun nuo markettien pistorasiaan tökättävät ajastimet.
     
  3. Carmo

    Carmo Gearhead

    Niin unohdin mainita että systeemin pitäisi olla siirrettävä (välillä koti/työ). Ja ennen kuin joku ehtii ehdottaa kiinteästi autoon pultattavaa ajastinta, niin sekin kävi mielessä. Tarvitaan tosin 2 kpl + asennukset --> aikaa ja rahaa palaa tuplasti.
     
  4. kira

    kira 1st gear

    Herps,

    Kuningasidea!

    Hommaa sellainen "johdon väliin tuleva DIN-kiskokiinnitteiselle vikavirtasuojalle tarkoitettu kotelo" ja pistä sinne DIN-kiskoon tuleva kello...
    No esim pidemasta kotelon mallia saat tuotenumerolla 44578
    Ei halpa... :( Mutta opettaapahan "normaaleille tavoille" (eli kantta ei pidetä ikinä kiinni/lukittuna)

    - Kimmo
     
  5. hyeena

    hyeena 1st gear

    Jos tolpassa ei ole kelloa niin yksi varteenotettava vaihtoehto on green start pakkasvahti 02, toiminta periaatteesta http://www.euroka.fi/lisatietoa.htm
    toi on tosin kiinteisto versiolle, mutta toimii samalla lailla.
    Hintava jatkojohto, mutta itseani ketuttaa pelailla kellojen kanssa.
    Viela enemman ketuttaa kun nykyisessa taloyhtiossa on pakko kellot, pitais aina paria tuntia etukateen tietaa milla autolla lahossa liikkeelle ja koska, lopputuloksena etta kone lampee turhaan ja sitten kun lahetaan liikkeelle niin silloin se on jaassa... :poff:
     
  6. Carmo

    Carmo Gearhead

    Toi pakkasvahti vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta, mutta kovemmilla pakkasilla sekin on ilmeisesti lähes jatkuvasti päällä. Ja kiinassa ei ilmeisesti tehdä kuin sitä yhtä ja samaa töpselikelloa.

    No kun ei turhia hätäile tämän kanssa, niin kyllä se kevät taas sieltä joskus tulee...
     
  7. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mulla kans tuo pakkasvahti ja on mulle sopiva laitos. Muutaman kerran jääny lähtemättä ku pakkasella se kello käy kolmekertaa hitaammin ja koneet kylmänä.. :mad:
     
  8. lansive

    lansive 1st gear

    Viime talvena oli sama ongelma ja silloin Tarjoustalosta löytyi sellainen kello, joka mahtui juuri ja juuri kannen alle. Tämän kun havaitsin, niin ostin heti toisen kappaleen, että on kummallekin autolle omansa. Virallisesti tuo ei ollut kyllä ulkokäyttöön (ei ollut kantta), mutta se ei haitannut, kun meillä on tolpassa vikavirtasuoja sisäänrakennettuna. Ja sen oma kansi kun sopii kiinni, niin ei sinne mitään sada.
     
  9. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

Kerro tästä muillekin!