Mercury 49-51

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 15.1.2004.

  1. nash

    nash 3rd gear


    :eek: Ihan kauhee teos:wc:
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Rat rod! Dare to be different! Sick bastard! Awesome! Nasty SOB!


    Oho, väärä foorumi... :-?




    ps. Tainneet olla identtiset viitoset?
     
  3. rebel80

    rebel80 1st gear

    Satumpa tuota olemaan myös tietoinen kyseisistä autoista, ja tarkan paikankin tiedän...15metrin säteellä, et mistä ne sais kaivella ylös. Autojen edesmenneet omistajat on jo selvillä, joten paperitkin niihin saattas löytyä. Voi olla, että autoja kaivellaan ylös vielä joskus, kun sille päälle sattuu.
    Siel on samassa paikassa myös joku kolkyt luvun lopun voorttikin.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onkos kukaan bongaillut tällaista liikenteessä? Tämän tosiaan näin viime viikon torstaina ja alkauun epäilin tästä, että tämä olisi se Mikkelin suunnalla oleva mustana liikkunut yksilö, mutta nähtävästi ei?
     
  5. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kyllä se ainakin vielä Primer-kemuissa oli musta...ja niin hieno sellainen, että tuskinpa kuorrutusta on uusittu... 8)
     
  6. B

    B Gearhead

  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Näin minäkin uskoisin, sillä tuossa sini/valkoisessa taisi olla MR-kilvet. Olisi pitänyt ottaa kuva, mutta kun oli just asiakas palveltavana.
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  9. petu54

    petu54 2nd gear

    :eek: Tietääkö kukaan, onko suomessa jemmassa muita BABYlinccolneja ku kotkan alueella 3 ja hyvinkäällä 1?
     
  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  11. JanneK

    JanneK 3rd gear

  12. T&C

    T&C Gearhead

    Ei ole tuo yksilä Kotkaan eksynyt. Tämän kesän uustuontia, mutta ei ne kaikki Baby Lincolnit sentään tule automaattisesti Kotkaan...
     
  13. vepi

    vepi Gearhead

    toi no kaijalaisen aarteita. johonkin 8500 oli myynnis ja on kai vielläkin. onkos se kotkan kolmas bablinkki ollu joskus sellanen kiiltävän punanen (vuonna79)
     
  14. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Uskaltaiskohan sitä tässä jo tunnustaa, että meikäläiselle on tässä talven aikana tulossa jenkeistä 51 Cosmopolitan ja neliovisena tietenkin...

    Eihän se nyt varsinaisesti oo mikään Baby-Linc, mutta kummiskin. Ja tarkoitus ei oo entisöidä... :soosoo:
     
  15. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ja jollekin tais tulla aika äskettäin neliovinen ´49 Lincci...vissii. Ihan vaan ohimennen kuultujen huhupuheiden perusteella huutelen, eli enhän mä oikeastaan tiedä koko laitteesta mitään... :oops: :lol:
     
  16. petu54

    petu54 2nd gear

    Toi Kaijalaisella myynnissä oleva on hinnaltaan lähempänä 12500€ ku 8500€. Eikä ole vielä Kotkassa. :eek: Ja tosta Kasipasin ilmoittamasta 49stä löytyy kuvia HAMB sivuilta. On muuten helvetin hienon näköinen ja hyväkuntoisen oloinen verrattuna näihin muihin Suomeen eksyneisiin raatoihin. Niin ja se kolmas Lincoln Kotkassa. En tiedä minkä värinen se on, ku oon ollu niin laiska, etten ole saanut mentyä kysymään omistajalta, josko sitä autoa voisi mennä katsomaan. Mistä tuo punainen väritietoepäily on peräisin? Ja vielä kerran onnittelut Edselhomolle kierosilmän hankkimisesta.
     
  17. bbford

    bbford Gearhead

  18. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Huomasin saman jutun kun katselin noita Lincolneja jenkeistä. Kuvatkin on tosiaan samat...

    Sinänsä ihan hyvä projekti toi Kaijalaisen auto olis kun katselin sitä tarkemmin Forssassa. Hintaa tosiaan tietysti on, mutta bisnestähän
    sen pitää tehdä.

    Toikaan ei oo paha

    http://d10179866.u103.surftown.se./Linc ... index.html

    Hieroin siitä hiukan tossa syyskuun alussa kauppoja ja jos jotakuta kiinnostaa niin mulla on siitä tarkempia kuveja aika liuta.
     
  19. bbford

    bbford Gearhead

    Sain kans mun galaxien myytyä ja nyt olis etsinnässä mercury.Jos ei löydy niin pitää sumplia jotain muuta mallia.tollanen lincci vois olla yksi ehdokas.
     
  20. petu54

    petu54 2nd gear

    Kävin just jututtamassa sitä täälläpäin olevan suomibabyLincolnin omistajaa. Auto on vuosimallia -49. Ollut uutena tumman viininpunainen ja maalattu kolarin jälkeen tummansiniseksi jo 50-luvulla. Myöhemmin maalattu vielä kerran tarkoituksena sama sinisävy, mutta maalari maalasi kuitenkin jostain syystä mustaksi, jonka värisenä viimeksi liikkunut -70-luvulla. Auto ollut nyk. omistajan isällä jo 50-luvulla. siksi ei myynnissä. Ja auto on osina.
    1950-mallinen SuomiBabyLincoln on ollut varmistamattoman tiedon mukaan Helsingissä taksina ja on vielä jossain tallessa ja yks -51:nen ilman runkoa on myös todennäköisesti vielä tallessa. Ja noi kolmehan on ainoat BabyLincolnit, jotka on uutena Suomeen tulleet.
     

Kerro tästä muillekin!