Bfg

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja lmakko, 15.10.2007.

  1. lmakko

    lmakko 1st gear

    Kummat ois talveksi hyvät all-terrainit vai mud-terrainit?
    Sekalaista ajoa maantiellä ja lumisilla metsä teillä.
    ammutan nastat renkaisiin.
    noissa muta malleissa pelottaa se että kuinka kovaa ne ulisee asfaltilla :-? ?
     
  2. T-S

    T-S 3rd gear

    mulla oli rangessa mudterrainit, umpihangessa pitää hyvin mut jäisellä tiellä ei yhtään. mut nastoilla olis varmaan aika hyvät.
     
  3. oobee

    oobee 1st gear

    Kyllä noi all terrainit mulla on ainaskin pitänyt ihan tolkuttoman hyvin. On möyritty pelloilla(myös lumisilla), lumisilla metsäteillä ja normaali liikenteessä. Melu ei mikää tolkuton noissa ole. Ja pitävät, vaikka rupeavat olemaan "loppu"(noin 5-6mm pintaa jäljellä). Ja mulla ei ole nastoja!! Kannattaa toki katsoa, että riittääkö nappulan koko nastoitukseen, jos ehdottomasti haluat piikit lyödä!
     
  4. tincup

    tincup 1st gear

    Mutiaisia en ainakaan suosittele talvirenkaiksi. Ovat kyllä mainiot jos ajaa tien vieressä, mutta pysähtyvyys tai sivuttaispito tahtoo olla heikohkoa jäisellä tiellä. Viime talven tuli ajettua Blazerin alla moisilla ja kyllä niiden kanssa sai ylivarovainen olla ettei jarruttanut edellä ajavan persiisiin tai mennyt liian kovaa mutkiin. Se on veikeä fiilis kun tollanen lyhyt tötterö tehottomalla dieselillä päättää satasen vauhdissa ruveta kampeamaan sivuttaissuuntaisesti vastaantulevien kaistan puolelle :)
     
  5. lmakko

    lmakko 1st gear

  6. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Minkä kokoinen gummi & mitä maksoi? Töineen / ilman?
    Talvirenkaat vielä kaupan hyllyssä...
     
  7. lmakko

    lmakko 1st gear

    joo

    eli kummi on 31x10.5/15" oli nastoitettuna 550 eur suht halvat ja kuulemma lappalaiset kehunu noita pyöriä... en tiedä sitte...
     
  8. BummerB2

    BummerB2 1st gear

    Re: joo

    Mistäs ostit?, vastaavat kun tarvis itsekin.
     
  9. lmakko

    lmakko 1st gear

    Alavudelta! Asunmaalta....
     

Kerro tästä muillekin!