Sikarivene Chaparral pirkkalan AVK:lla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja paja1, 9.10.2007.

  1. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Tuosta http://www.elisanet.fi/tammerplan/pukatti.htm löytyy videopätkä, jossa pitäisi olla äänetkin. 5 tuuman torvia on tosin vaan kaksi...voi vähän totutella kuuloluita :D Siinä ajelee viime vuonna kaksi vanhaa pappaa, yhteisikä 130 vuotta ja 4000 rajoitin on päällä...
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    hyvältähän se kuulostaa 8) on noihin suoraputkihärveleihin totuttu jo polvenkorkuisena ja on niitä ollu jokunen tossa laiturissaki.... tosin ekaa kertaa tuplakoneilla :odroll:
     
  3. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Eikös Nokian polliisi tai palolaitos tietäisi, onhan niitten pitänyt käydä siellä Edenissä? Varmaan on kirjoitettu omistajalle pikku sakkokin...ja millä se on nostettu järvestä oliskohan se ollut tuo kuljetusliike S.Järvinen, sillä on täälläpäin veneitten kuljetukseen erikoiskalusto...tuo painaa varmaan yli 2 tonnia että ei se pikkuongella ole noussut...ja vielä täynnä vettä...pari kolme tonnia lisää. Järvinen löytyy täältä: http://www.finnlake.com/veneilykesa/?pg=kuljetukset
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    nyt se on tontilla :wink: eikä hakumatkaan menny ku noin 11 tuntia... ensviikolla alkanee starttauspuuhat :eek: nyt voi hyvin mielin lipitellä mallasta pari päivää... tuossa kuvia hakureissulta.
    http://kuvablogi.com/nayta/708381/
     
  5. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    On se hieno kunhan saat siivottua 8) Oletko jo löytänyt entisen omistajan? Lempäälän pursiseuran sivuilla on Chaparral jossa ei ole tyyppimerkintää, mutta voihan se olla muunkinmallinen. Ainakin samalla vesistöllä että se Eedeni sopis kuvioon. Tuossa linkki: http://www.lvps.fi/veneluettelo/
     
  6. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Vähän offtopikkina, mut yks tuttu sai viime juhannuksena kulutettua 98e:tä vähän yli 4000€ edestä veneellä... :odroll: :odroll: :rotfl: :rotfl:

    Kaikki on suhteellista ja tää tarina on tosi.
     
  7. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Nätti on! Mites onko pohjaan tullu mitään vaurioita tai yleensäkin mitään naarmuja kun sitä on nyt enemmänkin nosteltu ja vedelty edes takas? Niinkuin osa varmaan tietää näitten usa veneitten pohjat ei aina ole mitään kovin vahvaa kamaa. Tosin chaparralleista en tiedä..
     
  8. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Pohja on tosi terveen näköinen. sen katsoin aika tarkkaan heti alkuunsa. vetolaitteet ja rusetit on kans hyvännäkösii,ettei ainakaa kovin paljoo oo kiville sorvailtu :eek: verhoilukin on päivitetty joskus lähivuosina,mut mittarisähköt on kyllä sellasta hepreaa että taitaa mennä koko kojetaulun sähköt uusiks... mittareita roikkuu irrallaa johtojenpäissä jne... muuten on kyllä ihan ok projekti,tuskin tarvinnee katua ainakaa...
     
  9. paja1

    paja1 Double Gearhead

    eipä tärpänny tuollakaa... oli kyllä samanlainen vene mutta yhdellä isolohkolla. nii ja se ei ollu toistaseks viel uponnu :poff:
     
  10. Traveler

    Traveler 3rd gear

    http://www.youtube.com/watch?v=RGMxWyJY-os

    Tuossa on ihan kulkeva vene 34" potkurilla, voi sillä mopar koneisella
    yrittää samaa...


    Kyllä useimmat ovat valinneet maistraatissa ettei veneen tietoja saa antaa ulos.

    Chapparallissa on rosteripakoputkistot vai pakoputkenpätkät rosteria?

    Onhan tuo huomattavasti nätimpi kuin Beikku! :D
     
  11. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Pitäishän tuon enemmän mennä, melkein kaksinkertainen teho meidän vapaastihengittävään mopoon verrattuna ja Bravon välitys 1.32, meillä 1.50...sama nousu 34", kierrokset samat koska meillä rajoitin 6000:ssa...potkuri on asennettu alkukuvien perusteella turhan alas, se verottaa ainakin 10-15 mailia
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    Luulemma ett äameriikan joe on kyllä rikannut ton huomattavasti suuremmalla ammattitaidolla mitä sinun näkökykysi tämän videon perustella....

    Kyllä 34 rusetilla mennnään tuollaisia vauhteja eikä paljoa enempää vaikka päällään seisoisi...

    Taasen viestiketjun Chapparall voipi hyvinkin olla toinen kaverin tuomista joita itsellekkin kauppasi aikanaan, kovin on tutun näköinen...
     
  13. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kuulemma jossain turun suunnalla vaikuttava kaveri olis -90luvun alulla tuonu 2 tällästä venettä mut huhun mukaan molemmat olis ollu yhdellä 454:lla :eek: ja toinen niistä on se mistä oli jo juttua täällä edellisellä sivulla.
     
  14. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Olemme melko varmasti nähneet sinun veneesi viime kesänä Hatanpäällä. (huonosta näkökyvystä huolimatta, joka minullekin nyt selvisi) Siinä oli samassa porukassa semmoinen pelastusvene joka oli kuulemma prototyyppi, tavallisennäköinen V-pohja ja kumiponttoonit sivuilla. Muistelen että vene oli rungoltaan alumiinia. En ole siitä ihan varma kun toi muisti on alkanut tuolta 40-luvulta heti huonontumaan...En ole netistä kyseistä vehjettä löytänyt että olisin sitä kautta voinut auttaa alkuperäisessä asiassasi.
     
  15. paja1

    paja1 Double Gearhead

    nyt on molemmat pannut saatettu käyntikuntoon ja hienosti pelaa 8) saundit on kyllä aika mehevät kun kahdesta kahvasta käskee... kaasarit oli täynnä vodaa,mutta tankissa ei ihme kyllä ollu yhtään. toinen laturi on kuollut sekä osa mittareista tai antureista.liekö pelannu koskaan erinäisistä viritelmistä päätellen... erityisesti ihmettelin miks koneessa on kaks öljykelloa kytkettynä samaan piuhaan? kai yhdelläkii pärjää :odroll:
     
  16. blazer

    blazer 1st gear

    Kyllä oot hienon veneen laittanu! Tuosta sun jettiveneestä oisin kysynyt että kestääkö kayttää kuivalla maalla veden kans tuo jetti? mistä syötät jäähdytysveden? itselle hommasin rogers custom boatsin valmistaman veneen joka on vastaavan oloine vene jetillä ja 454.lla. veneestä puuttui sähköt ja kaasutin...pitäis koekäyttää maalla ettei tarvis lähtä joelle testaan lähteekö edes käymään...
     
  17. gomopar

    gomopar Gearhead


    Paino sanalla toistaiseksi. :odroll: Oon saanut kyytiä tuolla paatilla ja kyllä hienosti kulkee vaikka onkin vain yhellä koneella. Remonttia tuohon on tehty aika paljon. Motti lienee kerran vaihdettu, lisäksi on ollut jäätymisvaurioita :eek: Mä kaivoin startin sieltä pari kertaa huoltoon... viallinen vetolevy rikkoi startin. Muutoin toimiva peli.
     
  18. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kyllä me ollaa sitä käytetty ihan kärrin päällä... berkeleyssä on se sisääntuloletku mistä me on syötetty jäähdytysvesi koneelle. ei sitä varmaan kovin paljoa kannata sitä jettiä kuiviltaa huudattaa mut ei sitä joka säätöä varten viitsi olla veteenkää hinaamassa. mistä muuten hommasit sen laitteen,onko kelta/oranssi,rusehtavat nahkapenkit ja turbiinivanteilla oleva kärri alla?
     
  19. blazer

    blazer 1st gear

    Hain lahdesta,sama laite. Missäs kohtaa se veden syöttö paikka on? mulla tulee berkeleyltä vesi suoraa koneelle. Mieti että otan "vetoakselin" liitoksen irti niin ei jetti pyöris siinä kun tutkii ja säätää.
     
  20. paja1

    paja1 Double Gearhead

    joo,se sama vehje on ollu haminassakin eräällä rämäpäällä jota keksijäksikin kutsutaan :rotfl: silloin siinä oli jonkinverran viilattu 454 mikä myöhemmin muuttui alakerrastaan sorvinlastuksi kesken vesileikin... tos meitin paatis on siinä jetin rungossa takaa katottuna vasemmalla se sisääntuloletkun liitos josta sinne ollaa vesi laitettu.
     

Kerro tästä muillekin!