1/18 leppäjeeppi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Vallu, 28.5.2018.

  1. Vallu

    Vallu Gearhead

  2. Holley

    Holley Gearhead

    Tämä on varmaan unta ja kohta herään. Olen nimittäin sen 10 vuotta odottanut pienoismallia näistä 77-90 -farmareista - erillinen topikki täällä pienoismallit-osiossa, ja nyt kun se tulee, se on niistä kaikista just OLDSMOBILE, jollaisen 1:1 -mallin tossa pari viikkoa sitten sain Kaliforniasta Suomeen!! Kiitos Vallu tiedon jakamisesta!!
     
    Rotten, Camino'79 ja leivonharri tykkäävät tästä.
  3. Vallu

    Vallu Gearhead

    Eipä kestä kiitellä :) enpä huomannut tosiaan tuota STW -topiccia. Arvelin, että tällä mallilla saattaisi olla suuren yleisön kiinnostusta. Tuo BoS models suoltaa välillä kaikkea kivaa: neliovimoppeja, farmareita jne.
     
  4. DD6

    DD6 Gearhead

    Piti tilata het muutama kappale, vaikka STW lähti pihasta jo 4 vuotta sitten.
     
  5. hmr66

    hmr66 Gearhead

    vähän ot, mutta Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla oleva pienoismalliliike lopettaa toimintansa. Hyllyissä oli jonkin verran jenkki pienoismalleja poistohinnoilla.
     

Kerro tästä muillekin!