1.-4.7.2010 Nitro Nationals,EM-osakilpailu,Alastaro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 13.6.2010.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt kaikki katsomaan ehdotonta kauden kohokohtaa Alastaroon Nitro Nationalsiin euroopan kovimpia kuskeja,autoja ja pyöriä.Tätä ei kannata jättää välistä ja samalla kannustamaan Kuopiolaiset huippusuorituksiin.Kaikille kerhon jäsenille pillimehut varikolla!!!Tervetuloa varikolle ja radan varteen toivottaa proetracing.fi ja racemustang.fi
     
  2. Red chevy

    Red chevy 3rd gear

    Saako katsomon "huutosakki" pillimehut vaikka ei kuuluta kerhoon..? terv.Dodge motorhome-poppoo.....:D
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä pillimehut tulee huutosakille ehdottomasti,meitä onkin taas totutusti kohtuu porukka tulossa katsomaan kisoja ja saadaan ehkä Pontiacille taas hieno huolto/hinausauto kun tulee Suomen hienoin -32 ford fourdoor varikolle(viime vuonna -37 chrysler).Hienoa että Kuopiosta ja sen ympäristöstä löytyy innokkaita kisoissa kävijöitä joka vuosi entistä enemmän eli tästä jatketaan.
     
  4. -31

    -31 Gearhead

    Ai... Oot taas alkanu ii kirjaintakii käyttämään :D
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Tämähän alkaa jo tulevana torstaina!!!Tämä on sellainen tapahtuma missä riittää katsomista hienoja rodeja,kilpa-autoja,hienoja suorituksia sekä tietysti todella nättejä naisimmeisiä!!!N. 35000 ihmistä ei voi olla väärässä!!Tule nauttimaan EM-osakilpailun tunnelma sekä haistelemaan Nitron ihanaa tuoksua!!!
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Huippu keliä luvassa eli kaikki katsomaan kauden kohokohtaa Alastarolle!!!Kumin ja Nitron tuoksua tarjolla koko viikonloppuna!!!!!
     
  7. human62

    human62 1st gear

    Joo olishan se kiva kun on luvattu ilmaisliputkin, tulla taas katsomaan 4,5 Richterin asteikolla olevaa Dragsterin aiheuttamaa
    "maanjäristystä" ja se efekti...
    tänä vuonna sattuneesta syystä jätän vä
    liin. Suosittelen kaikille jotka eivät ole vielä tätä kokeneet. :)
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Onnittelut Korhosen Pasille ja racemustang.fi teamille lajittelun ykköstilasta ja KIITOS Kettusen Makelle virranjakajan lainasta että päästiin jatkamaan kisaa!!On se tuo Fordin virranjakaja voimoo tuottava laite eli tuli uudet enkat eli 11.504s ja 191km/h!!!
     
  9. Red chevy

    Red chevy 3rd gear

    Dodge- poppoo kiittää tiukoista lähdöistä...kiva hillua ja hurrata katsomon puolella....pillimehutkii tuli juotua...sunnuntaina..:D :D ja Pasille kiitos lippiksestä:D... kalajoella nähdään...
     
  10. heleha

    heleha Gearhead

  11. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ...Pillimehua, mitä pillimehua...mulle kukaan mitään pillimehua tarjonnut vaikka paikanpäällä kävin....no kahvit sain pitkämatkalainen ja muhvinssin (vai mikäpä tuo lienee, hyvää oli).... :lol: :lol:
    Keep Up The Good Work!

    "Ja Savolaisille Ei ....rrrrrr.... Niin!!!" :D
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Minun syy,taisi olla siinä vaiheessa vielä kisahommat kesken eli ei mitään älyllistä aivotoimintaa päässä liiku eli jännittää niin perkeleesti!!!Luvataan säilyttää sulle pillimehut kun tulet seuraavan kerran pelipaikoille ja viimeistään syksyn näyttelyyn!!!Onneksi Korhonen on hoitanut homman kotiin!!!
     

Kerro tästä muillekin!