1.gen F-body lehtijouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jaszu, 18.4.2008.

 1. jaszu

  jaszu Gearhead

  Jousiremppaa pukkaa, osaako kukaan kertoa Hotchkis, DSE, Global West L2 yms. madallusjousien lehtien paksuutta ja kaarevuutta vapaana? Käyttökokemuksia kellään? Korkeus pitäisi olla n. 34cm navan keskeltä lokarin kaareen 67-68 kopassa. Mitkä puslat, kumi, polyuretaani vai nailon?
   
 2. jaszu

  jaszu Gearhead

 3. T.N

  T.N Gearhead

  Kuukausi sitten vallilan takomo leipoi mun 67 monoleafin 3" matalammaks ja laitoi täys pitkän lisälehden . Nyt näyttäis mitta navan keskeltä lokarin kaareen olevan 39 cm (tosin autosta puuttuu vielä sisusta, lasit , moottori ja vaihteisto ja bensatankki )
   

Kerro tästä muillekin!