10.10 Lahti cruisingiin lähtijöitä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Scottsdale1980, 5.10.2009.

  1. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Vois lähtä palelemaan viiimesiin cruisingeihin, oisko muita lähös? Mikko? Kaasari? muita?
     
  2. M.S

    M.S 1st gear

    Kyl voi olla mut saapumis suunta on kyl varmaan normaalista poiketen täysin päinvastainen, Tampereelta nääs. Kun on toi Teivon swappi samana päivänä, sinne ollaan menossa. Perjantai iltana tehää RAMin lavalle myyntikuormaa ja aamulla on the road! Mut lähehän säkin swapin kautta jos meiän kylän jermut tekee valtavii heräteostoksii, niin ei ainaskaa lavatila lopu heti kesken :rotfl:
     
  3. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    Svappi

    Voisin lähtee "pykälään"?? jos mahtuu kyytiin...tutustuis näihin paikallisiin
    "hörhöihin"??? :poff: Pukaron PETE: :pinup:
     
  4. M.S

    M.S 1st gear

    Pete: olisitko lähdössä tampereelle vai scotsdale80 kanssa illalla lahteen? Jos tampereelle, niin ota äkkiä yhteyttä puhelimella 0400988413
     

Kerro tästä muillekin!