10.-11.6.2017 SM2 Motopark

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Tomaso, 3.6.2017.

 1. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

 2. Zege

  Zege 3rd gear

  Milloin muuten tarkalleen ne ensimmäiset kisat Motoparkissa oli? Yritin googletella, mutta ei kovin helpolla tunnu löytyvän. Siis vuosi oli 1987, mutta tarkempi ajankohta.
  Jostain hieman hatarista lähteistä haarukoituu jotain sellaista kun juhannuksen jälkeen olisi ollut jonkilaiset vihkijäiskisat. Kenties 27. - 28.6.1987 ?

  Ja milloin se torni on siihen burnismontun viereen pystytetty?

  1990 ilmeisesti lisättiin mutkarataa kiertämään aluetta.
   
 3. f-85

  f-85 Gearhead

  Ekat kisat oli 27-28.6.1987. Jukka Ora ajo eka lähdön. Sitten oli 18-19.7 kaks päiväset street race kisat, 30 markkaa näyttää lippu maksaneen.
   
 4. leadsled

  leadsled 3rd gear

  Avajaisissa oli 15000 katsojaa, kuinka lähelle päästään 30v kisassa..?
   
 5. josu

  josu Gearhead

  150
   
 6. Vermilion

  Vermilion 2nd gear

  Luvattu hyvää säätä paikan päälle. Viikonlopun katsoja saldoksi veikkaisin 300, sillä ehdolla että aurinko paistaa.

  Kirottua kun Smartum ei käy American car show:n eikä kiihdytyskisoihinkaan. Eikä vissiin yleensä mihinkään mikä liittyy FHRA, ilmeisesti autot eivät ole kulttuuria?

  Jee listalle on ilmestynny "Erhomäki"
   
 7. kede -57

  kede -57 2nd gear

 8. valtope

  valtope Gearhead

  Ekassa kisassa oli myös mukana katuautoja, "kutsukilpailu". Olin Lehtimäen kanssa Kadett:lla
   
 9. josu

  josu Gearhead

  Aina historia kiinnostaa,missäpäin ko Kadetti mahtaa majailla tänäpäivänä,tekniikka varmasti oli sellaista mitä löytää aku ankan pellepelotottoman jaksosta:)
   
 10. Kalkkuna

  Kalkkuna Gearhead

  Onko yhtään autoa nyt mukana kisoissa mikä ois ollu sillon avajaisissa ajamassa? Kottenin kupla taitas olla ainoo mikä edes samassa kuosissa kun silloin?
   
 11. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear


  Jos Robert Engblumin Stock Camaro on vielä samoissa kuosissa,siinä olis 1 avajaiskisan auto.
  Sitten tulee mieleen Ahvenanmaalta Bo Nylund,ollut aina sama auto ja oli mielestäni silloinkin mukana.Ajoi ainakin pari vuotta sitten.
  Mut ei kyllä montaa löydy.
   
 12. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 13. kede -57

  kede -57 2nd gear

 14. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Kisathan olivat taas sunnuntaina pahuksen hienot, ilma suosi, eikä radallakaan sattunut mitään kummallisia hämminkejä, homma yksinkertaisesti vain pelasi...pito ei varmasti ollut paras mahdollinen, mutta minkäs tekee....pitäisi tehdä sama juttu kun Alastarolle, kerätä varat ja päällystää rata uudelleen.
  Varikolla oli taas nähtävää ja paljon vanhoja tuttuja, erityisesti Erhonmäille isot kiitokset mukavasta autoesittelystä ja juttutuokiosta, auto on kaunis kuin karkki ja kulkee lujaa...aivan maailmanluokan laite :odcool:

  Onhan paikka vähän primitiivinen, mutta on sinne parannuksiakin tullut sitten viime kesän....vessoja remontoitu, ruokala remontoitu ja mikä parasta, rataravintolasta saa nykyään todella hyvää ruokaa kohtuu hintaan, voin lämpimästi suositella...napa siinä tosin kasvaa, mutta eipähän tarvitse olla nälässä :rotfl:
  Motopark on ehdoton oma suosikkirata näin katsojan roolissa, missään ei saa samaa tunnelmaa kun siellä, muutenkin hyvä että radalla taas ajetaan.
   
  kede -57, enzo ja nova 76 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!