10.9. Keski-Suomessa savuaa - 35v. Juhlavuosi jatkuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Kylmit, 18.7.2022.

 1. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Kerhomme 35v juhlavuoden ohjelma saa jatkoa kuten 2022 vuosiohjelmassa oli mainittu.
  10.9. Lauantaina Keski-Suomessa savuaa kun FFCF ry:n jäsenet pääsevät Kovalanmäen Rallicross radalle venyttelemään vehkeitään. Ohjelmassa burnis skaba asfaltoidulla pääsuoralla ja totuttuun tapaan parhaat palkitaan [​IMG] Rallicross-rataa on myös mahdollisuus kiertää omilla Freak-laitteilla, jos vaikka saataisiin "Luumäkityylinen" luisupulkka video viraaliksi someen [​IMG]. Päivä alkaa cruisailulla Muuramesta ja rataosuuden jälkeen siirrymme illanviettoon Revontuleen Hankasalmelle jossa myös yöpyminen. Laittakaapas päivämäärä ylös.
  Aikataulu 10.9. Lauantai:
  klo 12:00-13:00 Kokoontuminen Muuramessa ja samalla tutustuminen Autopalvelu Markko Oy:n autokorjaamoon. Osoite Punasillantie 6, Muurame
  klo 13-14 siirtyminen Hankasalmen Kovalanmäen RC radalle.
  klo 14-18 Kovalanmäen RC radalla burniksia, osoite Taipaleentie 10 Hankasalmi
  klo 18 -> Revontulessa vapaamuotoista yhdessäoloa ja illanviettoa Virmashuvilalla ja myöhemmin illalla Lakedraivi talolla sauna. Revontulessa mahdollisuus keilaukseen ja illallisen voi halutessaan nauttia Bowling Diner -ravintolassa. Osoite Revontulentie 1 Hankasalmi.
  Yöpyminen 115€ 2hh huoneessa per 2hlö. Yöpyjät ilmoittautukaa allekirjoittaneelle. Yöpyminen maksetaan Kerhon tilille ennen tapahtumaa, FI94 8000 1900 6523 80 , viestiin yöpyjien nimet.


  Jos jostain kumman syystä et vielä ole FFCF ry:n jäsen, nyt on hyvä hetki korjata asia ja liittyä joukkoon iloiseen [​IMG]. Linkin takana ohjeet kohdassa - jäseneksi.
  http://www.ford-freak.org/
   
  Kustom STW ja FUKK tykkäävät tästä.
 2. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Kolmen viikon päästä ehkä savuaa.. 10.9. lauantaina yritetään vielä kerran jos jollakin Freakillä olisi laitos mikä jaksaa sutia asfaltilla.. [​IMG]
  Haastan erityisesti kaikki Keski-Suomen Freakit liikkeelle, viimeksi oli enemmän muualta osallistujia kuin Keski-Suomesta (3kpl)..

  ILMOITTAUTUMINEN 27.8.2022 mennessä allekirjoittaneelle, täällä OD:lla vaikka yksityisviestillä.
   
 3. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Tänään päättyy ilmoittautuminen.
   

Kerro tästä muillekin!