10 bolt 28 spline to 30 spline?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja bird72, 5.11.2003.

  1. bird72

    bird72 1st gear

    firebirdissa on camaron 74 pera 28 rihlasilla vetareilla.mites onko 30 rihlaset mahdollista laittaa.mulla kun nyt on camaro vm89>up eatonin lukko joka tarvii 30 rihlaset.onko 30 spline pyoranlaakerin kohtaa isomat?onko 30 spline vetari c klipseilla.pituudet vissiinkin aika samat kuitenkin et sen puolesta kavis.

    toi uus lukko kuitenkin paikalla vanhoilla 28 splinen pikkurattailla ja vetareissa vahan laakerikauloissa syopymaa,menis uusilla 30 rihlasilla sekin kuntoon.

    taal jenkeissa ei oteta tahan juttuun kantaan et voi olla et pitaa kierrattaa 2 viikkoa paikalla ollut lukko uudelle omistajalle.

    california terveisin
     

Kerro tästä muillekin!