10 bolt perän avaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja taata, 14.6.2006.

  1. taata

    taata 3rd gear

    Eli 9/10 pultista on auki. Ylimmäinen jossa on kiinni jarruputken kiinnike ja käsijarruvaijerin kiinnike vastustaa. Millähän ilveellä sen sais kammettua auki? Välihän on aika ahdas kun pa tankki ja jarru hässäkät on tiellä. Osa pulteista oli jo aika hyvin pyöristyneitä mutta lähti hakkas 12mm hylsyn niihin kiinni, tonne vaan kun ei mahdu lyömään. Niin ja auto on -89 Vani.
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tunkkaa vani kunnon ulosjoustoon, niin tulee tilaa.
    Jos akselin paino ei riitä tiputtamaan perää tankin reunan alapuolelle, voi jousia vielä hieman pakottaa alaspäin pienillä pullotunkeilla. (muista irroittaa iskarin alapäät, ennen kuin kiusaat ne pilalle)
     
  3. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Ja sitten ne jarruputket murtuu kun pultti aukeaa ja vääntää sitä pidikettä...kokemuksen karvas rintaääni :(
     

Kerro tästä muillekin!