10 bolt van ja pickis sopivuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja CCM1, 28.5.2010.

  1. CCM1

    CCM1 1st gear

    eli nyt 1982 fleetside missä 2.9välitys 10bolt
    ja tiedossa olis 10bolt vanista lyhkäsempi välitys.. sopiiko vai ei?
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    riippuu siitä kuinka lyhkänen se välitys on, ja tuleeko carrieri sitte mukana vai ei.... mutta käytännössä molemmat on varmaan 8.5" 10 bolt akseleita, ainoastaan jos se uus välitys vaatii eri carrierin niin voi tulla sopivuusongelmaa, mutta epäilen että tuskin sä sinne mitään 4:n välitystä ole laittamas...
     
  3. CCM1

    CCM1 1st gear

    3.23 & 3.9välityksillä olevaa löytyi siltä äijält joka tarjos niitä.. ja se 3.9 olis mun mielest sopiva.. mikä se carrieri on suomennettuna?
     
  4. GMC Sprint 76

    GMC Sprint 76 1st gear

    10 bolt

    carrier = se murikka missä iso ratas on. Niissä on eroa paikassa mihin se hammasratas sijoittuu pinjonakseliin nähden. Eli jos on harva välitys alle 3 niin siihen ei käy tihhempi välitys. Mutta mr gasgetilta löytyy speisserilevy ja pidemmät pulti, jos ei halua vaihtaa koko murikkaa.
    Itellä aavikko välitys 2.41 ja nyt menossa sen tilalle 3,73 välitys speisserilevyllä.

    tuolta lötytyy jotain tietoa gm 10 bolt 8.5 välityksistä ja niiden keskenään sopivuudesta.
    http://www.usparts.fi/?page=59#195

    :soosoo: :wc: :poff: :soosoo:
     
  5. Turnn

    Turnn Gearhead

    2,73:ssa oli carrier 3 ja siihen käy tiheemmät suoraan.Ite laitoin 3,23:n.
     
  6. CCM1

    CCM1 1st gear

    paljonks se speisseri kustansi? kattelin just ett seoli kyll koko murikka mitä se tarjos,eli pitäs vissii mennä..jos vaan splines vetareille samat
     

Kerro tästä muillekin!